ΤΟΠΙΚΑ

Στο στόχαστρο απατεώνα γιατροί και φαρμακοποιοί του Βόλου

στο-στόχαστρο-απατεώνα-γιατροί-και-φα-520594

Στο στόχαστρο απατεώνα βρέθηκαν σήμερα γιατροί και φαρμακοποιοί του Βόλου.

Αγνωστος καλεί από συγκεκριμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου σε φαρμακοποιούς και γιατρούς και ζητά να γίνει κατάθεση χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό, ισχυριζόμενος ότι συνάδελφός τους γιατρός το έχει άμεση ανάγκη.

Μεταξύ των γιατρών που έπεσαν θύματα του απατεώνα είναι ο οδοντίατρος του Βόλου Δημήτρης Στράκας, καθώς ο απατεώνας χρησιμοποιώντας το όνομά του ζητούσε τηλεφωνικά από συναδέλφους του την κατάθεση χρημάτων. Ο γιατρός ενημέρωσε σχετικά την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου που τον προέτρεψε από την πλευρά του να κάνει και ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για άμεση ενημέρωση των συναδέλφων του γιατρών και των φαρμακοποιών.

Ο οδοντίατρος Δημήτρης Στράκας γράφει στην ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: “Συμβαίνουν και αυτά…. Με σκοπό την χρηματική εξαπάτηση τις τελευταίες ώρες κάποιος καλεί από το κινητό 6942846615 κυρίως σε φαρμακεία και συναδέλφους. Για να πείσει χρησιμοποιεί διάφορα ονόματα συναδέλφων του νομού, ένα από τα οποία είναι και το δικό μου. Είναι προφανές πως πρόκειται για απάτη και έχει ήδη γίνει καταγγελία στην Ασφάλεια η οποία με προέτρεψε σε αυτή την ανάρτηση. Παρακαλώ κοινοποιήστε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου