ΤΟΠΙΚΑ

Την ψήφο των πολιτών για δέκα λόγους ζητά ο Β. Τσαπράζης

την-ψήφο-των-πολιτών-για-δέκα-λόγους-ζη-520826

Τους δέκα λόγους, για τους οποίους ζητά από τους δημότες στήριξη, παρουσιάζει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου με την παράταξη της ΛΑΣ Βασίλης Τσαπράζης.

Οπως επισημαίνει μεταξύ άλλων ο κ. Τσαπράζης, η ΛΑΣ ήταν η μοναδική παράταξη που έθεσε ζήτημα αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής, ζήτησε την αναβάθμιση των δημοτικών σχολείων, επιδίωξε ισότιμη στήριξη των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.

Επίσης σύμφωνα με τον κ. Τσαπράζη, η ΛΑΣ κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση για τη διαχείριση του δημοτικού δάσους, καταψήφισε τους προϋπολογισμούς από τα τεχνικά προγράμματα των οποίων απουσίαζαν απαραίτητα έργα για τους δημότες και ζήτησε μόνιμη και σταθερή δουλειά για τους εργαζόμενους του Δήμου. Ο ίδιος τονίζει ότι η ΛΑΣ αποκάλυψε την απαράδεκτη απόφαση της οικονομικής επιτροπής για μέτρα αναγκαστικής είσπραξης για οφειλές των δημοτών άνω των 300 ευρώ και ζήτησε μείωση έως και κατάργηση των δημοτικών τελών για όσους είδαν τα σπίτια τους να καταστρέφονται από τις πλημμύρες του 2018.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου