ΤΟΠΙΚΑ

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Απόλυτα αντιδημοκρατική η νοοτροπία της δημοτικής αρχής

συριζα-μαγνησίας-απόλυτα-αντιδημοκρ-522011

Από την Νομαρχιακή επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου όπου λήφθηκε η απόφαση για τους χώρους που θα παραχωρηθούν στις παρατάξεις που συμμετέχουν στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Για μια ακόμη φορά η απερχόμενη δημοτική αρχή έδωσε δείγματα γραφής της απόλυτα αντιδημοκρατικής νοοτροπίας που την διαπνέει, και των εκλεκτικών σχέσεων πολιτικής συγγένειας που την συνδέουν με την Χρυσή Αυγή.

Αναφερόμαστε στην χθεσινή προκλητική ενέργεια του δημοτικού συμβουλίου, η πλειοψηφία του οποίου ανέτρεψε την ομόφωνη απόφαση της διαπαραταξιακής και διακομματικής επιτροπής που συνεδρίασε στο δημαρχείο του Βόλου. Η επιτροπή αυτή αποφάσισε να μην χορηγηθεί κανένας δημοτικός χώρος για προεκλογική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής. Η απερχόμενη δημοτική αρχή επιδεικνύοντας για πολλοστή φορά την απόλυτη περιφρόνησή της σε κάθε νόμιμη και δημοκρατική διαδικασία έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια την απόφαση, μετατρέποντας για μια ακόμη φορά το δημοτικό συμβούλιο σε όργανο παραγωγής προκλήσεων σε βάρος της ιστορίας, και των δημοκρατικών παραδόσεων του Βόλου.

Είμαστε σίγουροι πως αυτή είναι μια από τις τελευταίες μαύρες σελίδες που αποτελούν την μοναδική προσφορά αυτής της δημοτικής αρχής στην ιστορία της πόλης μας, μιας και πολύ σύντομα η ετυμηγορία των συμπολιτών μας θα δώσει τέλος σε αυτή την μαύρη παρένθεση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου