ΤΟΠΙΚΑ

Απλά και από καρδιάς συστήθηκε η Ελένη Καραγιάννη – Κυρίτση

απλά-και-από-καρδιάς-συστήθηκε-η-ελένη-522102

Μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση γνωριμίας, που διοργάνωσε στον Αλμυρό η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Κ. Αγοραστό

«Η στερνή, η πιο ιερή μορφή της θεωρίας είναι η πράξη.Οχι να βλέπεις πώς πηδά η σπίθα από τη μια γενεά στην άλλη, παρά να πηδάς, να καίγεσαι μαζί της». Με τη φράση του Νίκου Καζαντζάκη ξεκίνησε την ομιλία της η Ελένη Καραγιάννη – Κυρίτση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Κώστα Αγοραστό, στην εκδήλωση γνωριμίας που πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο, στον Αλότοπο. Στο κάλεσμά της ανταποκρίθηκε πλήθος πολιτών, οι οποίοι έσπευσαν προκειμένου να τη γνωρίσουν, να την ακούσουν, αλλά και να δηλώσουν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητά της.

Απλά και από καρδιάς συστήθηκε η Ελένη Καραγιάννη – Κυρίτση και με την ομιλία της εξήγησε τους λόγους της συμμετοχής της στις επικείμενες εκλογές από τη θέση της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Μαγνησίας, μίλησε για τη μέχρι σήμερα διαδρομή της, ενώ έδωσε την υπόσχεσή της για δουλειά από οποιαδήποτε θέση, στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού και του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών».

«Επιθυμώ να βοηθήσω όχι με τη φιλοδοξία του πολιτικού, αλλά ως μία πολίτης που ενδιαφέρεται και θέλει το καλύτερο για τον τόπο της από οποιαδήποτε θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά και απέσπασε θερμό χειροκρότημα.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος αναφερόμενος στον συνδυασμό του τόνισε ότι αποτελείται από καθημερινούς ανθρώπους, ενώ μίλησε για τη συλλογική δουλειά, η οποία έγινε τα χρόνια αυτά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου