ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ

Η Lafarge Beton ανέδειξε τα Ειδικά Σκυροδέματα στο the Architect Show

η-lafarge-beton-ανέδειξε-τα-ειδικά-σκυροδέματα-στ-522404

Η Lafarge Beton, μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δημιούργησε το απροσδόκητο στην έκθεση the Architect Show παρουσιάζοντας τα Ειδικά Σκυροδέματα, τις προηγμένες λύσεις που διαμορφώνουν νέες τάσεις και ανοίγουν νέους δρόμους στην αρχιτεκτονική δημιουργία. Η εταιρία με τις διαφοροποιημένες και ολοκληρωμένες λύσεις της κέρδισε τις εντυπώσεις χιλιάδων επισκεπτών που παρευρέθηκαν σε μια διοργάνωση ορόσημο για την Αρχιτεκτονική και το Design το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαΐου.

Στο περίπτερο της Lafarge Beton οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα Ειδικά Σκυροδέματα, τις απεριόριστες δυνατότητες και το μοναδικό αποτέλεσμα σε υφή, όψη και αισθητική που προσφέρουν. Πρόκειται για καινοτόμες λύσεις που χαρακτηρίζονται από τεχνική αρτιότητα, αισθητική υπεροχή, ανθεκτικότητα και ευελιξία σε εφαρμογές, ενώ καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής δημιουργίας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην παρουσία της Lafarge Beton είχε η σειρά αρχιτεκτονικών/διακοσμητικών σκυροδεμάτων Artevia. Η εταιρία ανέδειξε την τέχνη της δημιουργίας από σκυρόδεμα παρουσιάζοντας έναν κόσμο χρωμάτων, μοτίβων και υλικών που ξεπερνούν το προσδοκώμενο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων προσέλκυσε και το υδατοπερατό σκυρόδεμα νέας γενιάς, Hydromedia. Αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό ανθεκτικότητας και αειροφορίας, καθώς συνδυάζει αρμονικά τις ιδιότητες του σκυροδέματος με την προηγμένη τεχνολογία αποστράγγισης συμβάλλοντας στην αποτελεσματική διαχείριση των υδάτων.

Παράλληλα, το Agilia με την προηγμένη τεχνολογία ρευστότητας για τις πιο τολμηρές ιδέες και εφαρμογές προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Πρόκειται για αυτοσυμπυκνούμενο και αυτοεπιπεδούμενο σκυρόδεμα που δίνει μορφή σε κάθε έμπνευση και δημιουργία χωρίς περιορισμούς.

Σημειώνεται ότι το the Architect Show αποτελεί την μεγαλύτερη γιορτή της Αρχιτεκτονικής, του Design και του κόσμου των Υλικών για αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διακόσμηση, όπου εκθέσεις, workshops και διαλέξεις έλαβαν χώρα. Εστιάζει στην ανταλλαγή γνώσεων και καινοτόμων ιδεών για την ανάδειξη των νέων τάσεων στην Αρχιτεκτονική και το Design.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου