ΤΟΠΙΚΑ

Ν. Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές

ν-παππάς-ο-συριζα-θα-είναι-πρώτο-κόμμα-523131

Σίγουρος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές εμφανίστηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές και την Προοδευτική Συμμαχία στο δημαρχείο.

Ο Νίκος Παππάς επιτέθηκε με δριμύτητα στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «Νοστράδαμο της οικονομίας και της πολιτικής» και απηύθυνε προσκλητήριο συστράτευσης και στήριξης της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Στην ομιλία του στάθηκε ιδιαίτερα στα ζητήματα πολιτικής επικαιρότητας, ενώ αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές κάλεσε τους Βολιώτες να στηρίξουν στον Δήμο Βόλου τον Ιάσονα Αποστολάκη και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας τον Νίκο Τσιλιμίγκα. «Ιάσονα είμαι βέβαιος ότι τα καλά λόγια που άκουσες σήμερα εδώ τα αξίζεις και αυτό θα φανεί και στις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών. Θα μπεις με ορμή στον δεύτερο γύρο και μετά θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους. Κρατάτε σφιχτά στο χέρι το ψηφοδέλτιο του Ιάσονα Αποστολάκη για τον Δήμο Βόλου, του Νίκου Τσιλιμίγκα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για τις ευρωεκλογές. Η νίκη θα είναι δική μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Για τη συγκρότηση της Προοδευτικής Συμμαχίας στην ίδια εκδήλωση μίλησαν επίσης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Βλάσης Αγτζίδης, ιστορικός του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Παναγιώτου, μέλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών «Γέφυρα» και ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος μέλος της Σοσιαλιστικής Πρωτοβουλίας. Νωρίτερα χαιρετισμό απηύθυναν η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Αλ. Μεϊκόπουλος και Μάκης Μπαλλής, ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού «Μαζί για τον Βόλο» Ιάσονας Αποστολάκης και τέλος ο πρώην αντιδήμαρχος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Στάμος που συμμετέχει στην Πρωτοβουλία που έχει συγκροτηθεί και στον Βόλο.

Να σημειωθεί τέλος ότι μία ομάδα περίπου 15 ατόμων συγκεντρώθηκε πριν από την εκδήλωση έξω από το δημαρχείο, πέταξε τρικάκια και ανήρτησε πανό για τη μη έγκριση άδειας στον καταδικασμένο της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου