ΤΟΠΙΚΑ

Δ. Κολυδρίνη: Ενισχύσαμε με κατάλληλο νερό το δίκτυο του Αερινού

δ-κολυδρίνη-ενισχύσαμε-με-κατάλληλο-ν-523251

Εγκαινιάστηκε η ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στο Αερινό. Σε δήλωσή της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη αναφορικά με το έργο αυτό ανέφερε: “Δεδομένου ότι προέκυψε εκμεταλλεύσιμη παροχή και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νερού ήταν είναι εντός των προδιαγραφών, έγιναν όλες οι εργασίες για να ενισχυθεί το δίκτυο. Το νερό της προϋπάρχουσας γεώτρησης βρέθηκε ακατάλληλο για ανθρώπινη χρήση και βεβαρημένο με χρώμιο σύμφωνα με αναλύσεις της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων. Το αποτέλεσμα της ολοκλήρωσης του έργου είναι η κάλυψη των υδρευτικών αναγκών της Τοπικής Κοινότητας Αερινού που σήμερα καλύπτονται από ιδιωτική γεώτρηση που ενοικιάζει η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου για τον σκοπό αυτό”.

Επίσκεψη στο ΠΕΒ

Η άψογη συνεργασία με το εργοστάσιο του ΠΕΒ, τον διοικητή του στρατοπέδου κ. Ουρουνίδη, του πολιτικού προσωπικού, του Σωματείου Εργαζομένων και του διοικητικού προσωπικού επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη στις εγκαταστάσεις. Στην κ. Κολυνδρίνη, που ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των υπερσύγχρονων και νέας γενιάς συστημάτων, δόθηκε τιμητική πλακέτα και εικόνα με τον Όσιο Δαυϊδ ενώ προηγήθηκε αναλυτική συζήτηση για την στήριξη που έδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας στο εργοστάσιο με αναγκαία έργα όπως ασφαλτοστρώσεις, ενώ σε κάθε ανάγκη πολιτικής προστασίας το προσωπικό ανταποκρίνεται άμεσα για να βοηθήσει τους πολίτες.

Τις ικανότητες και το έργο του 304 Προκεχωρημένου Εργοστάσιου Βάσης (ΠΕΒ) στην τεχνική υποστήριξη, στη συντήρηση και στον εκσυγχρονισμό του ελληνικού αρματικού δυναμικού, εξήρε η Αντιπεριφερειάρχης.

«Με έδρα στο Βελεστίνο, το 304 ΠΕΒ είναι η ζωντανή απόδειξη της ελληνικής επιμονής, που αντίθετα στους «νόμους» της κακώς εννοούμενης «αγοράς», αποδεικνύει ότι ανεξάρτητα από το πόσο σύγχρονο ή όχι είναι το υλικό που διαθέτει μια στρατιωτική δύναμη, εκείνο που διαδραματίζει τον κύριο λόγο για να υπάρχουν υψηλές διαθεσιμότητες σε μέσα και οπλικά συστήματα είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Έχοντας ξεπεράσει τα 41 χρόνια λειτουργίας, το 304 ΠΕΒ (Προκεχωρήμερνο Εργοστάσιο Βάσεως) στο στρατόπεδο «Παπαϊωάννου Ιωάννη» στο Βελεστίνο, προσφέρει τεράστιο έργο σε ότι αφορά το αρματικό δυναμικό της χώρας. Το 304 ΠΕΒ αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο επισκευαστικό εργοστάσιο του Στρατού Ξηράς και συγχρόνως ένα από τα μεγαλύτερα, όχι μόνο στον ελλαδικό χώρο, αλλά και στα Βαλκάνια», τόνισε η κ. Κολυνδρίνη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου