ΤΟΠΙΚΑ

Ομιλία Απ. Παπαδούλη στο «Μεταξουργείο»

ομιλία-απ-παπαδούλη-στο-μεταξουργεί-524244

Το πρόγραμμα του συνδυασμού ΒΟΛΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, για τη Νέα Ιωνία, θα παρουσιάσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δημ. Παπαδούλης, σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου, στις 7 μ.μ., στο «Μεταξουργείο». Στη συγκέντρωση θα παρουσιασθούν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που πλαισιώνουν το συνδυασμό.

Στο μεταξύ, ο συνδυασμός ΒΟΛΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ θα στηρίξει την Ανεξάρτητη Κίνηση Μικροθηβών. Αυτό επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δημ. Παπαδούλης, στους εκπροσώπους του συνδυασμού, Νίκο Σταφυλοπάτη και Γιάννη Γκαμάλια, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στο Εκλογικό Κέντρο.

Οι εκπρόσωποι του ανεξάρτητου συνδυασμού των Μικροθηβών, ζήτησαν τη στήριξη του συνδυασμού, στον οποίο ηγείται ο Απόστολος Δημ. Παπαδούλης και του δήλωσαν ότι η Ανεξάρτητη Κίνηση γεννήθηκε από την αγάπη και τον προβληματισμό των ίδιων των κατοίκων του χωριού. «Στόχος μας», είπαν, «είναι να συνεργαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα με τη νέα δημοτική αρχή, πέρα από κομματικές προκαταλήψεις και ιδεολογίες».

Ο Απόστολος Δημ. Παπαδούλης τους συνεχάρη για την προσπάθειά τους και τόνισε πως η κίνησή τους αποπνέει υγεία, στον ταλαιπωρημένο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου