LIFE STYLE

MasterChef: Η απάντηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τη Σπυριδούλα

masterchef-η-απάντηση-του-λεωνίδα-κουτσόπουλο-524752

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι φέτος το πρόσωπο του MasterChef, αφού έχει καταφέρει να γίνει αποδέκτης πάρα πολλών αρνητικών και πολλές φορές προσβλητικών σχολίων από τους τηλεθεατές του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ένας από αυτούς απευθύνθηκε στον κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στην ομάδα του οποίου ανήκει η Σπυριδούλα, με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για την παίκτρια.

«Δυστυχώς κρατάτε μέσα αυτό το σίχαμα τη Σπυριδούλα και την προωθείτε, αλλά μαγειρικά είναι σκουπίδι, ψυχή και σώμα, ειδικά ψυχικά ίσως το μεγαλύτερο σκουπίδι που υπάρχει στην Ελλάδα και εσείς το κρατάτε μέσα. Είστε αξιοθρήνητοι και όχι δίκαιοι. Αλλάξτε τακτική, διώξτε άμεσα τη Σπυριδούλα», έγραψε ο follower του chef κριτή, αναγκάζοντάς τον να «σηκώσει» το γάντι και να τον βάλει στη θέση του με τον μοναδικό του τρόπο.

«Δε θα διαγράψω το σχόλιό σας. Απλά θα σας παρακαλέσω αν θέλετε να κάνετε κριτική, η οποία είναι καλοδεχούμενη, να μην χρησιμοποιείτε τέτοιους χαρακτηρισμούς. Άσχετα σε ποιον απευθύνεστε. Με αυτό το λεξιλόγιο πόσο διαφορετική εντύπωση από αυτό που περιγράφεται δίνεται;», απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, βάζοντας τον follower του στη θέση του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου