ΤΟΠΙΚΑ

Καινούργια δωρεά οχήματος στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

καινούργια-δωρεά-οχήματος-στη-διεύθυ-525346

Από την εταιρεία Αφοι Παπαϊωάννου Ιντερκάτ ATEBE

Με ένα όχημα ελεύθερου χρόνου, ένα Nissan Qashqai που θα του παρέχει τη δυνατότητα να ανεβαίνει στα βουνά και να φθάνει σε οποιοδήποτε μακρινό επείγον προορισμό, ενισχύεται για τις ανάγκες του το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Η κατασκευαστική εταιρεία Αφοι Παπαϊωάννου Ιντερκάτ ATEBE που στηρίζει με εξοπλισμό τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας έδρασε και πάλι.

Μετά από χορηγίες που μεταξύ άλλων αφορούσαν σε καθίσματα εργασίας, ασυρμάτους, χαρτί Α4, η εταιρεία δωρίζει και ένα όχημα.

Η πράξη αυτή για τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας δεν αποτελεί απλώς μία δωρεά, αλλά μία έμπρακτη αναγνώριση του αστυνομικού έργου.

Ετσι η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας διοργανώνει αύριο Δευτέρα 6 Μαΐου στις 11 το πρωί τελετή βράβευσης.

Ο διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας Βασίλης Καραΐσκος δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Είμαι ευτυχής που υπάρχουν άνθρωποι που είναι δίπλα στην Αστυνομία. Με τη νέα δωρεά το Αστυνομικό Τμήμα του Αλμυρού θα μπορεί να διαθέτει περισσότερα αυτοκίνητα και να φθάνει οπουδήποτε απαιτείται να επέμβει. Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού δεν διέθετε ανάλογο όχημα».

Ακόμη, σημείωσε: «Είμαι περήφανος γιατί με αυτή τη ενίσχυση αναγνωρίζεται εμπράκτως του έργο που παρέχουμε καθημερινά και τα αποτελέσματά μας. Με όσους συναναστρέφομαι βλέπω αυτή την παραδοχή ότι προσπαθούμε με τους συνεργάτες και ανταποκρινόμαστε. Πρόσφατα ανακοίνωσε και ο πρόεδρος ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίντζος ότι θα δωρίσει στην Αστυνομία ένα όχημα 4χ4 τζιπ για τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου».

Η εταιρεία

Οι ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Α.Τ.Ε.Β.Ε. με διακριτικό τίτλο: ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2003 από τους κ.κ. Μιχαήλ και Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Σκοπός της εταιρείας είναι η κατασκευή πάσης φύσεως τεχνικών έργων και η εκμετάλλευση λατομείων αδρανών ή μη υλικών και λοιπών λατομικών προϊόντων. Ακόμη, η εμπορία, εισαγωγή και αντιπροσώπευση κάθε είδους αυτοκινήτων, οχημάτων και μηχανημάτων και η άσκηση πάσης φύσεως τουριστικών και οικοδομικών επιχειρήσεων. Επιπλέον, η ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε τον Αύγουστο του 2013 απέκτησε επίσημα πτυχίο Μ.Ε.Ε.Π. 5ης τάξης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου