Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση ψηφοδελτίου του Μιχ. Μιτζικού

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-03, 15:34:22
Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση ψηφοδελτίου του Μιχ. Μιτζικού

Από τον υποψήφιο δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικό, ο οποίος επισκέφθηκε την Κυριακή του Πάσχα το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής

 

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής επισκέφτηκε την Κυριακή του Πάσχα ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου» κ. Μιχ. Μιτζικός και κατέγραψε τα προβλήματα που προκύπτουν, αλλά και τις ελλείψεις σε προσωπικό, κτιριακές υποδομές και εξοπλισμό.

Στην επίσκεψή του στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής ο κ. Μιτζικός αφού ευχήθηκε σε όλο το προσωπικό για «υγεία και δύναμη», ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, συνομίλησε με τους επικεφαλής και προχώρησε στην καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το κλιμάκιο είναι υποστελεχωμένο και θα πρέπει να τοποθετηθεί επιπλέον προσωπικό, ενώ υπάρχουν και ελλείψεις σε εξοπλισμό». «Το Νότιο Πήλιο και όχι μόνο δεν πρέπει να ζήσει ξανά εφιαλτικές στιγμές του παρελθόντος με καταστροφικές πυρκαγιές και η Πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει για την επάνδρωση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου με όσο το δυνατόν περισσότερους πυροσβέστες, αλλά και να τους εξοπλίσει κατάλληλα» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Παράλληλα, ανέφερε ότι προβλήματα υπάρχουν και με την έλλειψη κτιριακών υποδομών, καθώς οι χώροι που στεγάζεται είναι ανεπαρκείς και θα πρέπει να βρεθούν νέοι και κατάλληλοι για τη στέγαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργαλαστής.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση ψηφοδελτίου

Αύριο Σάββατο 4 Μαΐου στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στην Αργαλαστή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, που θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου, με περισσότερους από 120 υποψηφίους.

 «Ελπίζουμε ότι με την συμπαράσταση όλων, με την ψήφο των συνδημοτών θα μας δοθεί η ευκαιρία να πετύχουμε τους στόχους που από κοινού έχουμε θέσει» επεσήμανε ο κ. Μιτζικός, απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους του Δήμου να παραβρεθούν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=