ΤΟΠΙΚΑ

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Βόλο με ομιλητή τον Δημ. Κουτσούμπα

συγκέντρωση-του-κκε-στον-βόλο-με-ομιλη-528170

Η κεντρική πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Βόλο, ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, διοργανώνεται από την Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ για την Κυριακή 12 Μαΐου, στις 7.30 το απόγευμα, στην παραλία του Βόλου (άγαλμα).

Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, Γ.Γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Γαβαλά Μαρία, υποψήφια ευρωβουλευτής

Τσιαπλές Τάσος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Ριζόπουλος Αποστόλης, υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου και Κότο Στέφανος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου.

Σε ανακοίνωση ενόψει της συγκέντρωσης αναφέρονται τα εξής: “Αφήνουμε πίσω τα ψεύτικα διλήμματα. Με δυνατό ΚΚΕ κάνουμε την πραγματική διαφορά! Για μια μεγάλη νίκη του λαού με ΚΚΕ ισχυρό παντού!

Γιατί δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ σημαίνει δυνατό ΟΧΙ στην Ε.Ε. του κεφαλαίου. Δυνατό ΚΚΕ σημαίνει πιο δυνατός αγώνας ενάντια στους μηχανισμούς εποπτείας και τα μνημόνια διαρκείας της Ε.Ε. Μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ μπορεί να εκφράσει τη γνήσια λαϊκή αντίθεση στην Ε.Ε. Γιατί με δυνατό ΚΚΕ το εργατικό-λαϊκό κίνημα μπορεί να αξιοποιήσει προς όφελός του τις αντιθέσεις στο εσωτερικό της Ε.Ε. Για να δυναμώσει η πάλη για την αποδέσμευση με τον ίδιο τον λαό στην εξουσία. Για να υψώσουμε αποτελεσματικό τείχος στο ρατσισμό, στο φασισμό και την ακροδεξιά. Γιατί ένα πολύ δυνατό ΚΚΕ θα στείλει μήνυμα αισιοδοξίας, μαχητικότητας και αλληλεγγύης σε όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού γιατί δεν τσιμπάμε στα ψεύτικα διλήμματα που ξανασερβίρονται με νέο περιτύλιγμα για να παραπλανήσουν ακόμη μια φορά το λαό. Γιατί και η «δίκαιη ανάπτυξη» του ΣΥΡΙΖΑ και η «βιώσιμη ανάπτυξη» της ΝΔ στην καρδιά τους έχουν τους στόχους των επιχειρηματικών ομίλων. Γιατί μόνο το ΚΚΕ αποτελεί συνεπή αντίπαλο της ναζιστικής-εγκληματικής Χρυσής Αυγής. Γιατί το ΚΚΕ αγωνίζεται ενάντια στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, είναι στην πρώτη γραμμή της πάλης ενάντια στη μετατροπή της περιοχής μας σε αμερικανονατοϊκό στρατόπεδο. Δίνουμε δύναμη στο ΚΚΕ για να αφήσουμε πίσω το δρόμο των συνεχών θυσιών για τα κέρδη των λίγων. Γιατί το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που στέκεται απέναντι στην καρκινογόνα καύση των σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ, αποκάλυψε την κοινή πλεύση όλων των άλλων κομμάτων, τους μοιρασμένους ρόλους κυβέρνησης, περιφέρειας και Δήμου Βόλου στην προώθηση της στρατηγικής της Ε.Ε. για τα σκουπίδια. Γιατί το ΚΚΕ έχει σχέδιο για το σήμερα και για το αύριο, φωτίζει με το ανατρεπτικό του πρόγραμμα το δρόμο για μιας διαφορετική οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας, με το λαό στην εξουσία και ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου