ΤΟΠΙΚΑ

Απεργία πείνας ξεκινά ο Δημήτρης Κουφοντίνας

απεργία-πείνας-ξεκινά-ο-δημήτρης-κουφ-528962

Σε απεργία πείνας κατεβαίνει ξανά ο Δημήτρης Κουφοντίνας, σε μια προσπάθεια να πιέσει να του χορηγηθεί νέα άδεια.

Την απόφαση του εκτελεστή της 17Ν, πυροδότησε η απόρριψη και του νέου αιτήματός του για άδεια από τις αγροτικές φύλακες Κασσαβέτειας Βόλου στις οποίες κρατείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας του Συμβούλιου των Φυλακών έκανε χρήση του δικαιώματος βέτο, αν και ο διευθυντής των φυλακών και ο υπεύθυνος ψυχολόγος είχαν κάνει θετική εισήγηση

Για την υπόθεση θα συνεδριάσει το Δικαστικό Συμβούλιο.

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο γιος του «Λουκά» της τρομοκρατικής οργάνωσης, Εκτορας Κουφοντίνας. Σε ανάρτησή του στο facebook εγκαλεί τον εισαγγελέα ως «δικαστική μαριονέτα» επειδή έκοψε και δεύτερη συνεχόμενη φορά αίτημα άδειας του πατέρα του.

Ο Εκτορας Κουφοντίνας γράφει στην ανάρτησή του:

“Η νομοθεσία, η δική τους νομοθεσία, κατοχυρώνει ως αποτέλεσμα αγώνων την άδεια στους κρατούμενους. Μια σειρά εισαγγελείς ύστερα πάλι από αγώνες και με τη συμπλήρωση του διπλάσιου χρόνου αιχμαλωσίας από το προβλεπόμενο παραχώρησαν τελικά -κουτστουρεμένες άδειες- και στον Δ. Κουφοντίνα.

Η «αγία» οικογένεια Μητσοτάκη, καθώς και τα σε διατεταγμένη υπηρεσία τους Μαζικά Μέσα πολέμησαν αυτές τις εισαγγελικές αποφάσεις 6 εισαγγελέων, με αποτέλεσμα η δικαστική μαριονέτα να κόψει σήμερα και δεύτερη επερχόμενη άδεια στη σειρά. Για λόγους φρονηματικούς.

Ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο, τον τόσο «δημοκρατικό», είναι σαφές. Όμως αυτός που κυβερνάει θα πρέπει να ξέρει: Το Κόκκινο το νήμα δεν κόβεται. Σε απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας”.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου