ΤΟΠΙΚΑ

Υποβλήθηκε στο Πρωτοδικείο η υποψηφιότητα του συνδυασμού του Αχ. Μπέου

υποβλήθηκε-στο-πρωτοδικείο-η-υποψηφι-529514

Η δήλωση της υποψηφιότητας του συνδυασμού “Νέα Εποχή -Νέα Δυναμική”, με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο υποβλήθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Βόλου.

Με αφορμή την υποβολή της υποψηφιότητας από την παράταξη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η αυτοδιοικητική παράταξη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ”, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, προχώρησε σήμερα, πρώτη από όλες τις παρατάξεις που δήλωσαν ότι θα μετέχουν των εκλογών της 26ης Μαΐου, στην υποβολή της υποψηφιότητας του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο του Βόλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατατέθηκαν υποψηφιότητες για το σύνολο των δημοτικών ενοτήτων και τοπικών συμβουλίων και μάλιστα στη συντριπτική πλειονότητα αυτών με την εξάντληση του ανώτατου επιτρεπομένου ορίου, γεγονός που καταδεικνύει και την εκλογική υπεροχή και την κοινωνική δυναμική του συνδυασμού, που εκφράστηκε και μέσω της εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμπολιτών να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο.

Την ίδια ώρα οι άλλοι συνδυασμοί προβληματίζονται και κωλυσιεργούν να προχωρήσουν στην υποβολή υποψηφιότητας, προφανώς αδυνατώντας να καλύψουν τα κενά, ακόμη, σε αρκετές περιπτώσεις, και του ελάχιστου ορίου υποψηφίων, που η εκλογική νομοθεσία προβλέπει”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου