ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρίζει ο Ναός της Ζωοδόχου Πηγής Γορίτσας

πανηγυρίζει-ο-ναός-της-ζωοδόχου-πηγής-529836

Την Θεομητορική γιορτή της Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής γιορτάζει η Εκκλησία την Παρασκευή 3 Μαϊου. Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο ομώνυμος Προσκυνηματικός Ναός της Ζωοδόχου Πηγής στο Λόφο της Γορίτσας, όπου την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αθανασίου Κολλά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Χαριλάου Παπαγεωργίου, ο οποίος θα μιλήσει.

Πανηγυρίζουν επίσης:

Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Βυζίτσης

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Παναγιώτου Κολοφωτιά, ο οποίος θα μιλήσει.

Ιερός Ναός Ζωοδόχου Νεοχωρακίου Αλμυρού

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αλμυρού, ο οποίος θα μιλήσει.

Ιερός Ναός Ζωοδόχου Μετοχίου Αργαλαστής

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Παναγιωτακοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Βαρνάβα Σαράτση, ο οποίος θα μιλήσει.

Ιερά Μονή Παναγίας Λαμπηδώνος

Την παραμονή της εορτής, στις 18.00 θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία που θα ξεκινήσει στις 7.30 π.μ., ιερουργούντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου, ο οποίος θα μιλήσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου