ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πληρότητα 90% στη Μαγνησία

πληρότητα-90-στη-μαγνησία-530605

Πλήθος επισκεπτών στα τουριστικά καταλύματα – Πασχαλινό γλέντι στο Skiathos Palace

Στο επίκεντρο του τουριστικού ενδιαφέροντος βρέθηκε η Μαγνησία, με την πληρότητα σε Βόλο και Πήλιο να αγγίζει το 90% κατά μέσο όρο, ενώ στο εμβληματικό «διαμάντι» της Σκιάθου, το ξενοδοχείο Skiathos Palace στήθηκε τρικούβερτο γλέντι.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η πασχαλινή κίνηση ξεπέρασε τις προσδοκίες των επαγγελματιών, με τον πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργο Ζαφείρη να εκφράζει την ικανοποίησή του για τα υψηλά ποσοστά πληρότητας, που ενισχύθηκαν από τις καλές καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών.

Ο ίδιος αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι η κίνηση θα διατηρηθεί και στο πλαίσιο της αυριανής Πρωτομαγιάς με υψηλά, επίσης, ποσοστά επισκεψιμότητας, λόγω καιρικών συνθηκών, ενώ εξέφρασε την ευχή η θερινή περίοδος να έχει θετικό πρόσημο για όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Γλέντι στο Skiathos Palace

Μεγάλο γεγονός αποτέλεσε παράλληλα για τη Σκιάθο το πατροπαράδοτο πασχαλινό γλέντι που πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό ξενοδοχείο πέντε αστέρων Skiathos Palace.

Το γλέντι ξεκίνησε το βράδυ της Ανάστασης και συνεχίστηκε μέχρι και χθες δεύτερη μέρα του Πάσχα. Περιελάμβανε την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα το βράδυ της Ανάστασης, κόκκινα αβγά, κουλουράκια, τσουρέκια, σοκολατένιες λιχουδιές και άλλα εκλεκτά εδέσματα, τα οποία απόλαυσαν δεκάδες συνδαιτυμόνες. Ανήμερα του Πάσχα και χθες το μενού περιελάμβανε ψητό αρνί με δεκάδες σούβλες να κυριαρχούν στο εορταστικό σκηνικό, ενώ το γλέντι κορυφώθηκε με τη συνοδεία εκλεκτής ορχήστρας.

Πολύς κόσμος στο Πήλιο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Πήλιο, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ζαγοράς Θανάσης Μπαρούτας, το αδιαχώρητο σημειώθηκε στην κεντρική πλατεία Ζαγοράς. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η κίνηση αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο Πρωτομαγιά, με τον πρόεδρο των επαγγελματιών να κάνει λόγο για πολύ ικανοποιητική προσέλευση των επισκεπτών, οι οποίοι ανέβασαν κατακόρυφα το εορταστικό κλίμα στην περιοχή και τις πληρότητες των καταστημάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου