ΤΟΠΙΚΑ

Από τα πλατό του Master Chef στον Βόλο

από-τα-πλατό-του-master-chef-στον-βόλο-530723

Πασχαλινή ανάπαυλα από τα γυρίσματα για τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη – Πού την «τσάκωσε» ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ

Οβελία στον Βόλο γεύτηκε… η 24χρονη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η Βολιώτισσα φαβορί του φετινού ριάλιτι μαγειρικής Master Chef, που «σπάει» ταμεία στο Star. Οι παίκτες που συνεχίζουν στο παιχνίδι, μεταξύ των οποίων φυσικά και η 24χρονη Βολιώτισσα, για τις γιορτές του Πάσχα αποχώρησαν από το Master Chef, καθώς τα γυρίσματα έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά σε σχέση με όσα βλέπουμε στις οθόνες μας και αναμένεται να επιστρέψουν πίσω την ερχόμενη εβδομάδα.

Χθες ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ απαθανάτισε τη νεαρή Βολιώτισσα ντυμένη casual και αρκετά ευδιάθετη σε γνωστό τσιπουράδικο της πόλης.

Οι θαμώνες του τσιπουράδικου μόλις την αντίκρισαν την αναγνώρισαν αμέσως και έσπευδαν όλοι να τη χαιρετήσουν και να της ευχηθούν καλή επιτυχία. Η ίδια χαμογελούσε απολαμβάνοντας την αναγνωρισιμότητα που της προσφέρουν πλέον η συμμετοχή και η πολύ καλή της πορεία στον φετινό διαγωνισμό, απέφυγε όμως να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στο τηλεοπτικό παιχνίδι.

Τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων πάντως θα ξεκινήσουν τις πρώτες ημέρες του Μαΐου και κάποια από αυτά θα είναι μαγνητοσκοπημένα και άλλα live για να εξασφαλιστεί ότι το αποτέλεσμα δεν θα μαθευτεί πριν το τέλος του μαγειρικού διαγωνισμού.

Χθες η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έδειχνες ιδιαίτερα χαρούμενη, πράγμα λογικό, καθώς μετά από αρκετό διάστημα βρέθηκε κοντά στην οικογένειά της και στον αγαπημένο σύντροφο της ζωής της Αποστόλη, με τον οποίο αναμένεται να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης μέσα στο καλοκαίρι.

Η 24χρονη άλλωστε από την αρχή του Master Chef δήλωσε πως το καλοκαίρι του 2019 θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, δίπλα στον αγαπημένο της Αποστόλη! Το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια σχέσης με τη Σπυριδούλα να έχει ετοιμάσει τα πάντα για τον γάμο της, ο οποίος και έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Ιουνίου.

Τα spoilers «προβλέπουν» την τελική δυάδα

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα spoilers για τον τελικό του Master Chef έκαναν την εμφάνισή τους. Ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star οδεύει προς την ολοκλήρωσή του και όπως τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος η τελική ευθεία συνοδεύεται και από τα απαραίτητα spoilers στα social media.

Πριν από λίγες ημέρες η εκπομπή «Ευτυχείτε» έκανε το πρώτο μεγάλο spoiler για την τελική πεντάδα του τελικού του Master Chef, η οποία θα περιλαμβάνει τους Μανώλη, Παντελή, Πάνο, Χρήστο και Σπυριδούλα. Παραμονές Πάσχα στα social media εμφανίστηκαν πληροφορίες που θέλουν τον Μανώλη και τη Σπυριδούλα να είναι εκείνοι που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Master Chef φέτος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου