ΤΟΠΙΚΑ

Ηλεκτροσόκ από τη ΔΕΗ δεύτερη μέρα του Πάσχα

ηλεκτροσόκ-από-τη-δεη-δεύτερη-μέρα-του-531958

Χωρίς ρεύμα για ώρες τη δεύτερη μέρα του Πάσχα – Προβλήματα ιδίως σε επιχειρήσεις, που εξυπηρετούσαν τους πασχαλινούς εκδρομείς

Ηλεκτροσόκ από τη ΔΕΗ σε σπίτια μέσα στον Βόλο και σε τουριστικές επιχειρήσεις στο παραλιακό Πήλιο τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα. Βλάβη, που εντοπίστηκε σε γραμμή μέσης τάσης, άφησε νοικοκυριά και επιχειρήσεις χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, προκαλώντας προβλήματα ιδίως στις τουριστικές επιχειρήσεις, που εξυπηρετούσαν τους πασχαλινούς εκδρομείς.

Οι πρώτες διακοπές ρεύματος αναφέρθηκαν στο κέντρο βλαβών της ΔΕΗ στις 5:30 το απόγευμα. Σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΔΕΗ χωρίς ρεύμα έμειναν κεντρικές περιοχές στον Βόλο και συγκεκριμένα οι οδοί Αντωνοπούλου, Τοπάλη, Δον Δαλεζίου, Σωκράτους, Περραιβού, Εθν. Αντιστάσεως, Κασσαβέτη, αλλά και ολόκληρες περιοχές όπως η συνοικία της Νέας Δημητριάδας μέσα στον Βόλο, αλλά και ολόκληρα χωριά όπως Αγριά, Μαλάκι, Καλά Νερά, Αφησος, Μηλιές, Αγ. Βλάσιος.

Το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΗ πήρε «φωτιά» από τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα πολιτών και κυρίως επιχειρηματιών, που με τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις τους γεμάτες δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν την πελατεία τους.

Το πρόβλημα άρχισε σταδιακά να επιλύεται μετά τις 7 το απόγευμα και έως τις 8 το βράδυ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου