ΤΟΠΙΚΑ

Αρχισε, αλλά δειλά, η επιστροφή εκδρομέων

αρχισε-αλλά-δειλά-η-επιστροφή-εκδρομέ-532521

Ξεκίνησε από σήμερα το μεσημέρι η επιστροφή των εκδρομέων, όμως δειλά, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που θα εκμεταλλευτούν για παράταση των διακοπών τους, την μία ημέρα που μεσολαβεί μεταξύ των αργιών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας και της Τροχαίας Βόλου βρίσκονται επί ποδός για την ομαλή κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και τα αυξημένα μέτρα για την αναίμακτη ολοκλήρωση των γιορτών μέχρι και την Κυριακή του Θωμά.

Στο μεταξύ, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας έχει αυξήσει τα δρομολόγιά του για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σήμερα εκτελέστηκαν πέντε δρομολόγια για Αθήνα και δύο για Θεσσαλονίκη, ενώ πρόσθετα δρομολόγια θα καθοριστούν ως έκτακτα ανάλογα με την επιβατική κίνηση που θα παρουσιάζεται.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημήτρη Κολυνδρίνη, η επιστροφή θα κορυφωθεί την Κυριακή του Θωμά, όμως υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για μεθαύριο Τετάρτη και την Πέμπτη 2 Μαϊου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου