ΤΟΠΙΚΑ

Ληστεία με μαχαίρι σε περίπτερο του Βόλου

ληστεία-με-μαχαίρι-σε-περίπτερο-του-βό-851206

Ληστεία μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου σημειώθηκε προχθές σε περίπτερο. Συγκεκριμένα προχθές στις 4.20 το μεσημέρι ένας 22χρονος, άεργος, κάτοικος Βόλου, μετέβη σε περίπτερο το οποίο βρίσκεται κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και με την απειλή μαχαιριού άρπαξε 300 ευρώ από τον 19χρονο ιδιοκτήτη του περιπτέρου. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε πεζός από τον τόπο της ληστείας.
Χθες το μεσημέρι ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου κατήγγειλε την ληστεία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και μετά την περιγραφή του δράστη που έδωσε, λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.
Κατά την διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι ο 22χρονος μαζί με έναν συνομήλικό του τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης άρπαξαν μια γυναικεία τσάντα μέσα από σταθμευμένο ανασφάλιστο αυτοκίνητο, που ανήκει σε 31χρονη έμπορο και περιείχε 70 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Η κλοπή της τσάντας δεν είχε καταγγελθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Ο 22χρονος ληστής, που έχει απασχολήσει παλαιότερα τις αστυνομικές αρχές για παραβάσεις ναρκωτικών, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Ο έτερος 22χρονος που συμμετείχε στην αρπαγή τσάντας δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου