ΤΟΠΙΚΑ

Εφτασαν τους 125 οι υποψήφιοι με τον Μιχάλη Μιτζικό

εφτασαν-τους-125-οι-υποψήφιοι-με-τον-μιχά-533717

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση 10 ακόμη ονομάτων

Στους 125 έφτασαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο κ Μιχ. Μιτζικό, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση 10 ακόμη ονομάτων.

Οι 10 νέοι υποψήφιοι που εντάσσονται στον συνδυασμό είναι: Βαλής Γεώργιος – επιχειρηματίας, Βαλούκος Σπυρίδων του Δημητρίου – πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Καπερώνη Ολγα – οικιακά, Κουταντέλιας Ιωάννης – ελεύθερος επαγγελματίας, Κυριάκου Παντούλα – ιδ. υπάλληλος, Λιάτζουρα Καλλιόπη – αγρότισσα, Πατσάς Κων/νος – πρ. πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Λαμπινούς, αγρότης, Σκουριάς Ιωάννης – επιχειρηματίας, Τζώρος Γεώργιος – υδραυλικός, αγρότης, Ψαθάς Ηλίας – αγρότης.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 4 Μαΐου στις 7 μ.μ. είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου» στην Αργαλαστή, όπου θα γίνει και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

Γραφείο Συμπαραστάτη του Αγρότη στο Νότιο Πήλιο

Στη σύσταση Γραφείου Συμπαραστάτη του αγρότη θα προχωρήσει άμεσα ως νέα Δημοτική Αρχή η παράταξη «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Μιτζικό. «Είμαστε αγροτική περιοχή και οφείλουμε να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα», τονίζει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Στην ουσία το Γραφείο θα λειτουργεί με στόχο την παροχή συμβουλευτικής στους αγρότες σχετικά με θέματα, που αφορούν τις καλλιέργειες, την αύξηση της παραγωγής, τα αγροτικά εφόδια, ακόμη και για εξαγωγές σε συνεργασία με τον τοπικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου – Βορείων Σποράδων και τον άλλο Αγροτικό Συνεταιρισμό Νοτίου Πηλίου.

Παράλληλα το Γραφείο Συμπαραστάτη του αγρότη σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες θα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη διοργάνωση ενημερωτικών συναντήσεων, ημερίδων και συνεδρίων, με αναφορά στον πρωτογενή τομέα, ώστε να υπάρχει έμπρακτη στήριξη στον αγροτικό κόσμο της περιοχής.

«Θέλουμε να δώσουμε ουσιαστική στήριξη στους παραγωγούς του Νοτίου Πηλίου με έμφαση στην καλλιέργεια της ελιάς, αλλά και σε κάθε αγροτική και κτηνοτροφική δραστηριότητα. Οι αγρότες μας έχουν δικαίωμα να βρίσκεται δίπλα τους ως συμπαραστάτης ο Δήμος και όχι να έχουν μια Δημοτική Αρχή που αδιαφορεί, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής καθώς και η διατήρηση του γεωργικού πληθυσμού στις εστίες του, με την παροχή τεχνικής βοήθειας για την εφαρμογή βελτιωμένων μεθόδων εργασίας, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των παραγομένων προϊόντων και τη μείωση κόστους παραγωγής τους» επισημαίνει ο κ. Μιτζικός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου