ΤΟΠΙΚΑ

Θερίζουν τα εμφράγματα στο Βόλο

θερίζουν-τα-εμφράγματα-στο-βόλο-440347

Αιφνίδιος θάνατος δύο ατόμων από ανακοπή συγκλόνισε χθες το Βόλο. Ένας 51χρονος και μία 49χρονη «έφυγαν» απρόσμενα, προδομένοι από την καρδιά τους.

Στη μία περίπτωση ο 51χρονος Φίλιππος Καλτσογιάννης, πατέρας τριών παιδιών, εξέπνευσε μέσα στο χώρο εργασίας του σε πρατήριο άρτου, κοντά στο Νοσοκομείο Βόλου. Εκεί άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή, χωρίς κανένας να προλάβει να του παράσχει βοήθεια.

Στη δεύτερη περίπτωση ο απρόσμενος θάνατος 49χρονης βύθισε στο πένθος την Αγριά. Πρόκειται για την Ευρυδίκη Ρούλου, μητέρα δύο παιδιών, η οποία πέθανε επίσης από ανακοπή καρδιάς μέσα στο σπίτι της.

Πέθανε γνωστός ζαχαροπλάστης

Στο μεταξύ ένας πολύ γνωστός ζαχαροπλάστης του Βόλου, ο Κωνσταντίνος Κατσίκας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών μετά από νοσηλεία του στο Αχιλλοπούλειο, δίνοντας άνιση «μάχη» με την επάρατη νόσο.

Είχε γεννηθεί στο Τζιμπουτί της Αφρικής. Για πολλά χρόνια έκανε καριέρα στο χώρο της ζαχαροπλαστικής στην Ελβετία και διακρίθηκε για τη μεγάλη του ικανότητα να δημιουργεί με τη ζάχαρη… Επέστρεψε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στον τόπο καταγωγής του, το Βόλο, όπου συνέχισε με επιτυχία τη «γλυκιά» δραστηριότητά του, λειτουργώντας το ζαχαροπλαστείο «Ελβετός», στην οδό στην Κασσαβέτη, μεταξύ Ανθίμου Γαζή και Γαλλίας, το οποίο είχε γίνει γνωστό για τα υπέροχα σοκολατάκια του.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου