ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ευχαριστήριο

ευχαριστήριο-534490

ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΟΥ

Χατζηαργύρη 51

38333 ΒΟΛΟΣ

Τηλ: 24210 25302

Email: [email protected]

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου ευχαριστεί όλους, που με την άμεση και συγκινητική τους ανταπόκριση συνέβαλαν με τις προσπάθειές τους στην πραγματοποίηση της απόλυτα επιτυχημένης εκδήλωσης, που έγινε στη Σκόπελο την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 για να τιμηθούν τα θύματα του Ολοκαυτώματος.

Για τη συνδιοργάνωση:

Τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο Σκοπέλου κ. Χρήστο Βασιλούδη και κ. Αθηνά Ντάκη, την κ. Αλεξία Καπραβέλου Διευθύντρια του Γ.Ε.Λ. Σκοπέλου (που είχε την αρχική ιδέα για την εκδήλωση), την κ. Κυριακή Θεοδώρου Διευθύντρια του Γυμνασίου Σκοπέλου, καθώςκαι τους μαθητές – τριες και των δύο σχολείων και για την ενεργή συμμετοχή τους.

Για την υποστήριξη:

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδας, Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ. Χρυσόστομο, τον κ. Σωκράτη Σαβελίδη και την κ. Σοφία Κανταράκη Διευθυντή και Υπεύθυνη Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας αντίστοιχα.

Για την τιμητική τους παρουσία:

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδας, Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ. Χρυσόστομο, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη,

τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σκοπέλου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου – Γεν. Λυκείου και ΕΠΑΛ Σκοπέλου.

Για τη χορηγία τους:

Τους ANESFerries, Ενωση Ξενοδόχων Σκοπέλου, Agape– Αγάπη, Γυναικείο Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γλώσσας Σκοπέλου, καθώςκαι τους χορηγούς επικοινωνίας Ράδιο Βέρα, Ρ/Σ Ορθόδοξη Μαρτυρία και AstraTV.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου