ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμβολικός και φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου στην παραλία του Βόλου

συμβολικός-και-φιλανθρωπικός-αγώνας-534859

Η Ένωση Ποντίων Νομού Μαγνησίας και η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου διοργανώνουν αγώνα συμβολικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην παραλία του Βόλου την Κυριακή στις 12 Μαΐου 2019, στις 11.00.

Με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου καλούνται όλοι σε μία μικρή διαδρομή περίπου των 3 χιλ. να τρέξουμε όλοι για την μνήμη να τρέξουμε για την ζωή”.

Ο αγώνας εκτός από τον συμβολικό του χαρακτήρα θα έχει και φιλανθρωπικό. Γι΄ αυτό το λόγο στην αφετηρία του αγώνα (παραπλεύρως της εισόδου του Λιμεναρχείου) θα βρίσκεται γραμματεία του συλλόγου καρκινοπαθών Μαγνησίας όπου ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό επιθυμεί.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στην γραμματεία της διοργάνωσης από τις 9 το πρωί της ίδιας ημέρας έως μισή ώρα πριν από τον αγώνα (παραπλεύρως της εισόδου του Λιμεναρχείου).

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και επίσης θα βραβευθεί και η πολυπληθέστερη ομάδα του αγώνα «Τρέχω για τη Μνήμη Τρέχω για τη Ζωή».

Πληροφορίες στην Δ/νση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στο τηλ 2421071770 Κυριαζής Κώστας 6994583137, Ένωση Ποντίων Νομού Μαγνησίας, Περκουλίδης Κωνσταντίνος 6986132186.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου