ΤΟΠΙΚΑ

Συναντήσεις με Ενωση Βενζινοπωλών και Αστικό ΚΤΕΛ είχε ο Νίκος Χαυτούρας

συναντήσεις-με-ενωση-βενζινοπωλών-κα-534941

Επί τάπητος λαθρεμπόριο καυσίμων και κυκλοφοριακό

Επαφές με την Ενωση Βενζινοπωλών Μαγνησίας και τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου είχε ο Νίκος Χαυτούρας, υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής.

Στη συνάντηση με την Ενωση Βενζινοπωλών η πρόεδρος Βάσω Κοντοχρήστου ενημέρωσε τον κ. Χαυτούρα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, καθώς και για το γεγονός ότι παρά τις επίμονες αναφορές και τις επισκέψεις στα αρμόδια υπουργεία το λαθρεμπόριο καυσίμων δεν έχει αντιμετωπιστεί, με αποτέλεσμα να αποτελεί μάστιγα για την αγορά, αλλά και τα οικονομικά του κράτους.

Η πρόεδρος του κλάδου επέμενε στην ανάγκη μείωσης της τιμής των καυσίμων με μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης, ενώ ο κ. Χαυτούρας από την πλευρά του τόνισε τις αυξημένες τιμές των καυσίμων που πλήττουν κυρίως τους ασθενέστερους, αλλά και την παραγωγική βάση της χώρας.

Στη δεύτερη συνάντηση με τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, ο πρόεδρος του Αστικού Νίκος Ευαγγελινός και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υποδέχτηκαν τον γιατρό με χαρά και συζήτησαν μαζί του όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, τη διοίκηση και τους πολίτες του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Ο πρόεδρος παρουσίασε το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου στον Νίκο Χαυτούρα και αναφέρθηκε στη διάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών, που δεν επιχορηγούνται από κανέναν φορέα του δημοσίου, αλλά στηρίζονται αποκλειστικά στις δικές τους δυνάμεις και προσπάθειες. Εγινε επίσης αναφορά στο κυκλοφοριακό και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί των λεωφορείων, με τον κ. Χαυτούρα να χαιρετίζει την προσπάθεια που ανέλαβε το ΚΤΕΛ για τα δρομολόγια που θα μεταφέρουν τουρίστες των κρουαζιερόπλοιων που θα φτάνουν στο λιμάνι του Βόλου, από του Τσαλαπάτα μέχρι την Αγριά, όπως και στο Διμήνι και το Σέσκλο και υποσχέθηκε κάθε βοήθεια και στήριξη στο έργο του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου