ΤΟΠΙΚΑ

Ο Κώστας Λούλης υποψήφιος με τον Αχιλλέα Μπέο

ο-κώστας-λούλης-υποψήφιος-με-τον-αχιλλ-535171

Την απόφασή του να συμμετέχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου με την παράταξη του νυν Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου ανακοίνωσε πριν από λίγο ο γνωστός βιομήχανος Κώστας Λούλης.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Λούλης, παρουσία του Δημάρχου Βόλου, αφού αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του για τα κοινά που ξεκίνησε από την παιδική του κιόλας ηλικία, είπε πως μετά την πολυετή επιχειρηματική του δραστηριότητα, αποφάσισε να προσφέρει στην πόλη του και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου.

Συνέκρινε την Δημαρχία Μπέου με αυτή του αείμνηστου Δημάρχου Βόλου Κλαψόπουλου λόγω του έργου που έχει γίνει στην πόλη, γεγονός που -όπως είπε- τον οδήγησε στην απόφαση να ζητήσει ο ίδιος από τον κ. Μπέο να τον συμπεριλάβει ως υποψήφιο στον συνδυασμό του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

“Θεωρώ πως ήρθε η ώρα να προσφέρω στην πόλη μου και μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο και ζητώ από τους Βολιώτες τον έναν από τους τρεις σταυρούς τους στο ψηφοδέλτιο του Αχιλλέα Μπέου”, κατέληξε ο κ. Λούλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου