Νέα σύγχρονη παιδική χαρά και γήπεδο μπάσκετ στην Ανακασιά

Τελευταία ενημέρωση: 2019-04-24, 13:18:30
Νέα σύγχρονη παιδική χαρά και γήπεδο μπάσκετ στην Ανακασιά

Εγιναν σήμερα στα Πλατανάκια, από το Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, τα εγκαίνια και παραδόθηκαν προς χρήση στα παιδιά της περιοχής της Ανακασιάς η νέα σύγχρονη παιδική χαρά και το γήπεδο μπάσκετ που πληρούν όλους τούς όρους ασφαλείας που προβλέπονται από τη Νομοθεσία.

Οπως χαρακτηριστικά τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Βόλου "το έργο αυτό είναι μία ακόμη απάντηση στα ψέματα των διάφορων πολιτικών απατεώνων, που απλώς προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο. Το έργο ήταν προγραμματισμένο να γίνει αλλού, αλλά μετά από συζήτηση με τους κατοίκους σεβαστήκαμε την επιθυμία τους, αλλάξαμε το σχεδιασμό και το κατασκευάσαμε εδώ, για να το χαρούν τα παιδιά και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Μέσα στην επόμενη τετραετία θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή και η ανακαίνιση και των υπόλοιπων παιδικών χαρών, συνολικά 90, ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Εμείς μιλάμε με έργα και όχι λόγια", κατέληξε στις δηλώσεις ο κ. Μπέος, ευχόμενος Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους.

Σχόλια
paidikes xares
H νομοθεσία δεν προβλέπει τσιμεντένιο τοιχάκι μέσα στην άμμο. Τι θα γίνει εάν σκοντάψει ένα παιδί και πέσει με το κεφάλι στο τσιμέντο που είναι σχεδόν κρυμμένο στην άμμο? Επιπλέον από ποιον οργανισμό πιστοποίησης έχουν πιστοποιηθεί αυτά? Η μήπως δεν έχουν?
sxolio - 2019-04-24 14:57:23
Αποστολή σχολίου
1
+
7
=