Απεβίωσε η πρεσβυτέρα Καλλιόπη Ζούπη

Τελευταία ενημέρωση: 2019-04-24, 09:15:09
Απεβίωσε η πρεσβυτέρα Καλλιόπη Ζούπη

Εφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, ενάμιση χρόνο μετά την εκδημία του π. Αντώνιου Ζούπη

 

Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία, αλλά και ευρύτερα το άγγελμα του θανάτου της πρεσβυτέρας Καλλιόπης Ζούπη, η οποία έφυγε χθες το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή η πρεσβυτέρα του π. Αντώνιου Ζούπη, ο οποίος άφησε επίσης τη σφραγίδα του στην τοπική Εκκλησία και έφυγε από τη ζωή πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, διακρινόταν για την καλοσύνη, τη βαθιά πίστη, την ευγένειά της και τη διακριτική της προσφορά.

Αριστη σύζυγος και μητέρα, γιαγιά τεσσάρων υπέροχων εγγονιών, καμάρωνε τη δεμένη οικογένεια που δημιούργησαν η κόρη της Τασούλα με τον σύζυγό της Χρήστο Χατζόγλου, επίλεκτα μέλη και οι δύο της τοπικής κοινωνίας.

Πάντα κοντά στο έργο διακονίας του π. Αντώνιου Ζούπη, ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα στη Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Αγιο Γεώργιο Νηλείας, η Καλλιόπη Ζούπη ήταν άνθρωπος της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χθες στη Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών παρουσία πολλών κληρικών και πλήθους κόσμου. Τη νεκρώσιμη ακολουθία τέλεσε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος απηύθυνε λόγια παρηγοριάς στους οικείους της και εξήρε τον σπάνιο χαρακτήρα της εκλιπούσας, η οποία αντιμετώπιζε τους πάντες με χαμόγελο και καλοσύνη.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
2
=