Στις 4 Μαΐου θα εγκαινιαστεί το εκλογικό κέντρο του Μ. Μιτζικού

Τελευταία ενημέρωση: 2019-04-23, 17:32:19
Στις 4 Μαΐου θα εγκαινιαστεί το εκλογικό κέντρο του Μ. Μιτζικού

Τo Σάββατο 4 Μαΐου στις 7μ.μ.θα πραγματοποιηθούν στην Αργαλαστή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μιχ. Μιτζικό. Στη διάρκεια των εγκαινίων θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου, στην οποία  είναι προσκεκλημένοι όλοι οι δημότες, για να ενημερωθούν σχετικά με τις  προγραμματικές  θέσεις  του συνδυασμού.

Το περασμένο Σάββατο, στον χώρο του εκλογικού κέντρου έγινε συνάντηση των υποψηφίων  της παράταξης σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, όπου εκτός των οργανωτικών θεμάτων που συζητήθηκαν, οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία των εγκαινίων.

Ο κ. Μιτζικός από την πλευρά του τόνισε πως «η παράταξη έχει συγκεκριμένες θέσεις  για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του Νοτίου Πηλίου, αλλά και πολιτικό πολιτισμό, ώστε να μην συρθεί στις προκλήσεις των αντιπάλων».

Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κάλεσε τους συνεργάτες του να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αφού στόχος όπως εξήγησε είναι να ενημερώσουν τους δημότες για το πρόγραμμα και όχι να  εμπλακούν σε στείρα αντιπαράθεση.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=