ΤΟΠΙΚΑ

Στις φυλακές οι δύο διαρρήκτες που ρήμαξαν έξι μαγαζιά στον Βόλο

στις-φυλακές-οι-δύο-διαρρήκτες-που-ρήμ-538190

Τον δρόμο προς τις φυλακές πήραν χθες οι δύο διαρρήκτες, που είχαν ρημάξει έξι εμπορικά καταστήματα πίσω από τα Δικαστήρια Βόλου.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και ο 19χρονος στις φυλακές Αυλώνα μετά τη χθεσινή απολογία τους στον ανακριτή.

Οι δύο διαρρήκτες κι ένας τρίτος που αναζητείται είχαν διαρρήξει την Παρασκευή τα ξημερώματα συνολικά έξι εμπορικά καταστήματα αφαιρώντας από το εσωτερικό τους ό,τι αξίας έβρισκαν μπροστά τους.

Οι τρεις δράστες χτύπησαν στο ένα μετά το άλλο τα μαγαζιά, από ένα κατάστημα γραφιστικής πήραν δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δύο σκληρούς δίσκους και ένα ποδήλατο, από κατάστημα με βιολογικά είδη αφαίρεσαν έναν υπολογιστή, ένα κουτί με καλλυντικά αξίας 700 ευρώ ευρώ και χρηματικό ποσό 100 ευρώ από το ταμείο, από είδη ένδυσης ήραν 60 παντελόνια αξίας 1.500 ευρώ και έναν υπολογιστή, ενώ από κατάστημα με αθλητικά είδη, ένα άλλο με είδη συσκευασίας και ένα αρτοποιείο αφαίρεσαν αντίστοιχα χρηματικά ποσά των 20 ευρώ από τα δύο πρώτα και των 4 ευρώ από το τελευταίο.

Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα

των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών. Στην απολογία τους στον ανακριτή υποστήριξαν ότι δεν ήταν οι ίδιοι οι δράστες, δηλώνοντας αθώοι. Ο ανακριτής δεν πείστηκε. Κρίθηκαν ένοχοι και οδηγήθηκαν στις φυλακές.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου