ΤΟΠΙΚΑ

Διευρύνονται οι υπηρεσίες που παρέχονται από την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου σε 65 περίπου παιδιά

διευρύνονται-οι-υπηρεσίες-που-παρέχο-538594

Πολυεπίπεδη δράση αναπτύσσει η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, διευρύνοντας διαρκώς τους τομείς δράσης για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των 65 περίπου παιδιών που «αγκαλιάζει» από όλη την Μαγνησία αλλά και ευρύτερα.

Η τοπική κοινωνία είναι αγωγός και συμπαραστάτης στο έργο που υλοποιεί το τοπικό παράρτημα με δεκάδες Βολιώτες να προσέρχονται στο Πασχαλινό μπαζάρ της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου που πραγματοποιήθηκε προχθές στην συμβολή των οδών Ερμού και Γκλαβάνη.

Στην καθιερωμένη γιορτινή εορταγορά διατέθηκαν λαμπάδες και πολλές άλλες πασχαλινές και ανοιξιάτικες κατασκευές φτιαγμένες με φαντασία και δημιουργικότητα από τα μέλη της τοπικής διοικούσας επιτροπής και τις φίλες εθελόντριες, που συνδράμουν σε σταθερή βάση το έργο και τις προσπάθειες που καταβάλλονται επί σειρά ετών.

Πλήθος Βολιωτών προμηθεύτηκαν τα γιορτινά τους δώρα από τον πάγκο της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ενισχύοντας ένα έργο ζωής, καθώς τα έσοδα του μπαζάρ θα διατεθούν για την ενίσχυση των στόχων της ΕΛΕΠΑΠ.

Την ικανοποίησή της εξέφρασε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου Πέπη Παπανδρέου, η οποία υπογράμμισε ότι «ο κόσμος μας αγκαλιάζει πάντοτε, ιδιαίτερα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, προκειμένου να ενισχύσουν τα προγράμματα των παιδιών».

Παράλληλα η πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ αναφέρθηκε στις νέες δράσεις που περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό της καινούργιας χρονιάς, ενώ σημείωσε ότι στους άμεσους στόχους είναι η δημιουργία τμήματος αισθητηριακής ολοκλήρωσης για τα παιδιά που συμμετέχουν σε θεραπευτικά προγράμματα.

Στο μεταξύ δεκάδες είναι τα αιτήματα που ζητούν λύση, με κυρίαρχα τα οικονομικά ζητήματα, προκειμένου να καλύπτονται οι λειτουργικές ανάγκες και λοιπές υποχρεώσεις του τοπικού παραρτήματος. «Μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε και με την αισιοδοξία που μας διακατέχει, πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε και θα συνεχίσουμε αρκετά καλά» υπογράμμισε η κ. Παπανδρέου.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το μπαζάρ θα καλύψουν λειτουργικά έξοδα και κυρίως τα θεραπευτικά προγράμματα των παιδιών, γιατί «ας μην ξεχνούμε ότι έχουμε και παιδιά άπορα τα οποία καλύπτουμε εξ ολοκλήρου. Αλλωστε, αυτό είναι το σλόγκαν του μπαζάρ μας, ότι κάθε αγορά των συμπολιτών μας καλύπτει μια θεραπεία» είπε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου