ΤΟΠΙΚΑ

«Bόλος, Εξυπνη Πόλη για όλους μας»

bόλος-εξυπνη-πόλη-για-όλους-μας-540518

Αναφέρει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Ν. Καπούλα Αντωνία Καραγιάννη

Για πρώτη φορά, αλλά με μεγάλη όρεξη να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου, κατέρχεται στις εκλογές η Αντωνία Καραγιάννη. Η 33χρονη υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα κατεβαίνει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Βόλος – Εξυπνη Πόλη», με επικεφαλής τη Νάνσυ Καπούλα. Σε μια πρώτη παρουσίασή της στους δημότες, η Αντωνία Καραγιάννη αναφέρει:

«Ονομάζομαι Αντωνία Καραγιάννη του Γεωργίου. Γεννήθηκα το 1986 και μεγάλωσα στο Βόλο. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στο ΤΕΙ Λάρισας, στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, επέστρεψα στην πόλη μου και εργάζομαι ως υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, ενώ σύντομα θα έχω και το Μεταπτυχιακό μου στο Management.

Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά, θέτοντας υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος με τη Νάνσυ Καπούλα και το συνδυασμό «Βόλος – Εξυπνη Πόλη».

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους με στηρίξουν και με τιμήσουν με τη ψήφο τους στις εκλογές, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας και ευελπιστώ πως θα έχω την ευκαιρία να συμβάλλω στην ανάπτυξη του Βόλου και της Νέας Ιωνίας για να γίνει ο τόπος μας, το ιδανικό μέρος που θα ζούμε εμείς και θα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Η εποχή που οι ψηφοφόροι παρασύροντας από επικές ατάκες όπως αυτή του ελληνικού κινηματογράφου: «Δεν θα αφήσουμε τα χελιδόνια να μας κουτσουλάνε όλη μέρα. Θα διορίσουμε τέσσερις να τα διώχνουν με τα καλάμια», όπως υποσχόταν ο Αυλωνίτης για να πάρει την δημαρχία, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι συμπατριώτες μας, οι Βολιώτες είναι έξυπνοι άνθρωποι και έξυπνα θα ψηφίσουν. Καλές μας εκλογές».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου