ΤΟΠΙΚΑ

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και ευθείες βολές

εγκαίνια-εκλογικού-κέντρου-και-ευθεί-540531

Από τον επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας» υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημ. Κουρέτα χθες από τον Βόλο

Τα γραφεία του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του «Πρωτοβουλία» εγκαινίασε χθες το μεσημέρι ο επικεφαλής και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας παρουσία μελών του ψηφοδελτίου και φίλων.

Από το βήμα των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου που λειτουργεί στην οδό Λαμπράκη 4 στα Παλιά, ο κ. Κουρέτας εξαπέλυσε ευθεία επίθεση εναντίον του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, προκαλώντας τον να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των κοινοτικών τα οποία όπως κατήγγειλε κρύβει.

Σύμφωνα με αυτά και όπως αναφέρει ο κ. Κουρέτας, «οι κοινοτικοί μιλούν για πλημμελή λειτουργία του Συμβουλίου Καινοτομίας της Περιφέρειας με αποτέλεσμα να μην έχει κατορθωθεί να δημιουργηθεί ένα θετικό επιχειρηματικό κλίμα, για ανεπαρκή συμβολή του μηχανισμού της περιφέρειας στην υποστήριξη των Δήμων για να απορροφήσουν κονδύλια του ΕΣΠΑ, αλλά και για ανάγκη επίσπευσης των δράσεων του ΕΣΠΑ στους τομείς της απασχόλησης, της κατάρτισης και της κοινωνικής οικονομίας στους οποίους η χώρα είναι τελευταία».

«Δηλαδή κ. Αγοραστέ σας είπαν ευγενικά ότι εφόσον είμαστε 12η περιφέρεια στις 13 της χώρας πάρτε δύο κίτρινες κάρτες. Την επόμενη φορά κ. Αγοραστέ όταν θα παρουσιάσετε το έργο σας να δώσετε τι λένε οι Κοινοτικοί για σας, και όχι τι λέτε εσείς για τον εαυτό σας. Και να το μοιράστε και στα τοπικά ΜΜΕ. Τις φιέστες δεν τις θέλουμε. Θέλουμε ουσία», αναφέρει ο Δημήτρης Κουρέτας, χαρακτηρίζοντας τη Θεσσαλίας σαν έναν «γίγαντα που δυστυχώς κοιμάται».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου