ΤΟΠΙΚΑ

Με τον συνδυασμό του Κων. Αγοραστού ο Ευθύμιος Ζιγγιρίδης

με-τον-συνδυασμό-του-κων-αγοραστού-ο-ευ-540544

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας

Με το συνδυασμό της «Συμμαχίας υπέρ των πολιτών» του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας ο Ευθύμιος Ζιγγιρίδης, αντιπρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης Ν Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», και αντιπρόεδρος στο Γηροκομείο Βόλου.

Ο Ευθύμης Ζιγγιρίδης, είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Coventry στο τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών(1992).

Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση και Οικονομία Βιομηχανίας στο ίδιο πανεπιστήμιο το επόμενο έτος και το 1995 ακόμη ένα μεταπτυχιακό στα Industrial Logistics σε πανεπιστήμιο του Birmingham, κερδίζοντας το πρώτο εθνικό βραβείο για την καλύτερη μελέτη πάνω σε ποιοτικούς δείκτες στην μεταποιητική δραστηριότητα της Βρετανικής Βιομηχανίας.

Μετά από μία πετυχημένη επαγγελματική πορεία στη Βρετανία επέστρεψε στην Ελλάδα το 2001 και από τότε μέχρι σήμερα είναι σύμβουλος Στρατηγικών Επενδύσεων.

Το 2007 ίδρυσε την εταιρεία GBΗORIZONS συνεχίζοντας τις προηγούμενες δραστηριότητες του. Επιπλέον συνεργάζεται με funds του εξωτερικού, προκειμένου να δημιουργήσει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να επενδύσουν στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία.

Μέσα από την ενασχόλησή του με τα κοινά έχει αναπτύξει πλούσια κοινωνική δράση καθώς εκτός από αντιπρόεδρος στην «Πρόταση Ζωής» και στο Γηροκομείο Βόλο, είναι μέλος του ΔΣ ΕΚΠΟΛ Θεσσαλίας, μέλος του ΔΣ Δίκτυο Κέντρων Πρόληψης Ελλάδας, μέλος της επιτροπής διαβούλευσης Δήμου Αλμυρου, Ιδρυτικό Μέλος της Πανελλήνιας Ενωσης Καππαδοκικών Συλλόγων, Πρόεδρος ΚαππαδοκώνΑργιλοχωρίου στον Αλμυρό, ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού, Μέλος της επιτροπής της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Αλληλεγγύη» στον Αλμυρό, Πρόεδρος Συλλόγου Καππαδοκών Aργιλοχωρίου Αλμυρού και Γραμματέας του Φιλοζωικού Συλλόγου Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου