ΤΟΠΙΚΑ

O Μ. Μπαρτζιάλης νέος Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου

o-μ-μπαρτζιάλης-νέος-αντιδήμαρχος-ρήγα-440905

Ο Μαργαρίτης Μπαρτζιάλης θα είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου. Η Δήμαρχος Ελένη Λαΐτσου συναντήθηκε χθες με τον κ. Μπαρτζιάλη και του ανακοίνωσε την απόφασή της, ενώ παράλληλα σε γραπτή της δήλωση ευχαριστεί τον κ. Μπάμπη Πάσχο υπογραμμίζοντας ότι το έργο που υλοποίησε στο διάστημα που ήταν Αντιδήμαρχος ήταν σημαντικό για την περιοχή.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Πάσχο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο Δήμο όλο αυτό το διάστημα που δραστηριοποιήθηκε από τη θέση του Αντιδημάρχου. Ο ίδιος για λόγους προσωπικούς και οι οποίοι σχετίζονται κυρίως με την περαιτέρω ενεργοποίησή του στο χώρο της εκπαίδευσης εκδήλωσε την επιθυμία να αποχωρήσει από τη θέση του Αντιδημάρχου. Η θέση του είναι απολύτως σεβαστή. Το έργο που υλοποίησε όλο αυτό το διάστημα ήταν σημαντικό, βάζοντας τις βάσεις για την καλή λειτουργία της υπηρεσίας Καθαριότητας» υπογραμμίζεται στη δήλωση της Δημάρχου Ρήγα Φεραίου.

Ο νέος Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου Μαργαρίτης Μπαρτζιάλης αναλαμβάνει τον τομέα Καθαριότητας και Πρασίνου του νέου Δήμου. Είναι υπάλληλος του ΙΚΑ Βόλου, πτυχιούχος της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και της Λογιστικής Δημόσιας Διοίκησης. Αναμίχτηκε για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στις εκλογές του Νοέμβρη του 2010 με τον Καλλικράτη και εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της κ. Λαΐτσου από τη δημοτική κοινότητα Στεφανοβικείου.

Β.Κ

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου