Εφυγε ένας «μαχητής της ζωής»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-04-20, 13:58:17
Εφυγε ένας «μαχητής της ζωής»

Σε ηλικία 53 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Εμμανουήλ Ελευθεριάδης

Ενας «μαχητής της ζωής», ένας άνθρωπος που δεν το έβαλε ποτέ κάτω, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, έφυγε από τη ζωή. Πρόκειται για τον Εμμανουήλ Ελευθεριάδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 53 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Οι περιπέτειες για τον άντρα ξεκίνησαν από την ηλικία των 25 ετών όταν διαγνώστηκε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Εργαζόταν ως μηχανικός στη ΜΕΤΚΑ απ’ όπου όμως αναγκάστηκε να σταματήσει εξαιτίας της περιπέτειας της υγείας του. Συνοδοιπόρους στον «Γολγοθά» του είχε τη μητέρα του, τον αδερφό του και τη νύφη του που τον στήριζαν και τον υποστήριζαν, όπως και οι θεράποντες ιατροί του Νοσοκομείου Βόλου που μίλησαν για «θαύμα» αναφερόμενοι στη διάρκεια που έζησε μετά τη διάγνωση του προβλήματος στην υγεία του.

Ηταν ένας αγαπητός άνθρωπος, που παρά τις δυσκολίες που βίωνε δεν έχασε ποτέ το θάρρος του και την αγάπη του για τη ζωή.

Τα τελευταία χρόνια η υγεία του επιδεινώθηκε. Μάλιστα, ο αδερφός του Ιορδάνης, παρατηρώντας την πορεία της υγείας του, έδωσε προς τιμήν του Εμμανουήλ Ελευθεριάδη το όνομά του και στον μικρό του γιο.

Η κηδεία του Εμμανουήλ Ελευθεριάδη θα τελεστεί την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στη Ν. Δημητριάδα Βόλου

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=