ΤΟΠΙΚΑ

Σεμινάριο για δημοσιογράφους για τις ευρωεκλογές του Μαΐου

σεμινάριο-για-δημοσιογράφους-για-τις-541844

Από την Ενωση Συντακτών και το Γραφείο Ευρωκοινοβουλίου στην Ελλάδα

Σεμινάριο για δημοσιογράφους με θέμα «Ευρωπαϊκές εκλογές 26 Μαΐου 2019: Τι χρειάζεται να γνωρίζεις για την αποτελεσματική κάλυψή τους» συνδιοργανώνουν η Ενωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας, το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ (ΑΠΘ) και η έδρα Jean Monnet, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας 2014 – 2020, σήμερα Σάββατο στο ξενοδοχείο Divani στη Λάρισα στις 11.00.

Τη συζήτηση θα προλογίσουν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός και ο Δημήτρης Χορταργιάς, πρόεδρος της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας.

Για το διακύβευμα των ευρωπαϊκών εκλογών της 26ης Μαΐου, τα δημοσιογραφικά εργαλεία και προϊόντα και τις σημαντικές ημερομηνίες, αλλά και για την καμπάνια κινητοποίησης πολιτών «Αυτή τη φορά ψηφίζω» θα μιλήσουν αντίστοιχα ο Κώστας Τσουτσοπλίδης, συντονιστής προεκλογικής εκστρατείας για τις ευρωεκλογές, η Ελβίρα Φόρτε, υπεύθυνη Τύπου και η Ελένη Πάτρα, υπεύθυνη κινητοποίησης πολιτών, από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Χρηστικό εργαστήριο για τους δημοσιογράφους θα πραγματοποιήσουν ο Χρήστος Φραγκονικολόπουλος, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, κάτοχος έδρας Jean Monnet, Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ο Νίκος Παναγιώτου, επίκουρος καθηγητής, Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννακόπουλος, έφορος της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης του σεμιναρίου, το οποίο είναι ανοιχτό και σε δημοσιογράφους μη μέλη της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου