ΤΟΠΙΚΑ

Διακρίσεις σε διεθνή διαγωνισμό

διακρίσεις-σε-διεθνή-διαγωνισμό-542866

Μαθήτριες της Dance academy Volou εντυπωσίασαν στη Θεσσαλονίκη

Σημαντικές χορευτικές διακρίσεις απέσπασαν οι μαθήτριες της σχολής χορού Dance academy Volou που συμμετείχαν στο διεθνή διαγωνισμό TDF (Thessaloniki Dance Festival), το περασμένο Σάββατο 13 Απριλίου στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Οι μαθήτριες της σχολής, με προπονήτρια την Δέσποινα Ακρίβου, έλαβαν μέρος στην διοργάνωση και κατέκτησαν θέσεις στις παρακάτω κατηγορίες: Χρυσό στην κατηγορία latin duet on stage απέσπασαν οι Εφη Σεφεριάδη και Αγγελική Τσαρούχα.

Χάλκινο στην κατηγορία strictly latin ladies adults οι Χριστίνα Φορλιδα, Στέλλα Κουτρουμανου, Ασπα Καούρη, Αλίκη Κέκια και Αγγελική Τσαρούχα.

Στον ημιτελικό, από προ προημιτελικά, συμμετείχαν με επιτυχία στις κατηγορίες solo junior samba, cha cha cha, Rumba, jive οι Εφη Σεφεριάδη και Αγγελική Τσαρούχα.

Στον ημιτελικό στην κατηγορία strictly latin all ladies junior διακρίθηκαν οι Αγγελική Τσαρούχα, Αφροδίτη Λαμπρογιωργου, Εφη Σεφεριάδη, Ακριβιάννα Ξηροφώτου, Μαργαρίτα Κοσμά.

Οι υπεύθυνοι της σχολής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πολύ καλή εμφάνιση των κοριτσιών της Dance academy Βόλου και τις συγχάρηκαν «για την υπέροχη παρουσία τους, αλλά και τις πολλές διακρίσεις που έχουν αποσπάσει μέχρι σήμερα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου