ΤΟΠΙΚΑ

Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου Μπ. Πάσχος

παραιτήθηκε-ο-αντιδήμαρχος-ρήγα-φερα-436265

Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου Μπάμπης Πάσχος. Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Ρήγα Φεραίου υπέβαλε την παραίτησή του στη Δήμαρχο Ελένη Λαΐτσου χθες το πρωί για επαγγελματικούς λόγους, όπως δήλωσε χθες αργά το βράδυ ο ίδιος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ επιβεβαιώνοντας την πληροφορία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ η απόφαση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Ρήγα Φεραίου δεν ήρθε τυχαία. Ο κ. Πάσχος ως εκπαιδευτικός είχε αρχικά αποφασίσει να επιλέξει τη θέση του Αντιδημάρχου, ωστόσο όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να καταθέσει αίτηση για τη θέση του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου αποφάσισε να επιλέξει την εκπαίδευση προκειμένου να κριθεί για τη συγκεκριμένη θέση. Χθες το πρωί υπέβαλε την παραίτησή του στη Δήμαρχο Ελένη Λαΐτσου.

«Μετά από 25 χρόνια υπηρεσίας στην εκπαίδευση θεωρώ ότι μπορώ επαγγελματικά ως δάσκαλος να προσφέρω στο Δημοτικό Σχολείο του Βελεστίνου και έτσι επέλεξα να καταθέσω αίτηση για τη θέση του Διευθυντή. Ως εκ τούτου με τους περιορισμούς που θέτει ο Καλλικράτης δεν θα μπορούσα να παραμείνω στη θέση του Αντιδημάρχου και υπέβαλα παραίτηση» ήταν τα λόγια που επιβεβαίωναν την παραπάνω εξέλιξη στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. Ο κ. Πάσχος έσπευσε εξάλλου να διαψεύσει πληροφορίες που του μετέφερε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ για προστριβές που είχαν δημιουργηθεί με τον έτερο Αντιδήμαρχο Νίκο Μπομπότη, οι οποίες είχαν την αφετηρία τους στις αρμοδιότητες των δύο, αλλά και σε αλληλοεπικαλύψεις που προέκυψαν και δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστούν, τονίζοντας: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παραμένω στην ομάδα της Δημοτικής Αρχής, υποστηρικτής της Δημάρχου και του έργου που έχουμε μπροστά μας».

Στον πεζόδρομο του Βελεστίνου χθες το βράδυ η παραίτηση του Αντιδημάρχου αποτελούσε το μοναδικό θέμα συζήτησης μεταξύ των δημοτών. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Πάσχος είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της κ. Λαΐτσου δεύτερος μάλιστα σε σταυρούς και είναι ένα από τα πιο έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής από το χώρο της Κεντροδεξιάς.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου