ΤΟΠΙΚΑ

Εμαθαν να κυκλοφορούν με ασφάλεια τα παιδιά του 18ου Νηπιαγωγείου Βόλου

εμαθαν-να-κυκλοφορούν-με-ασφάλεια-τα-π-544137

Συμμετείχαν σε πρόγραμμα του Σχολείου σε συνεργασία του Τμήματος Μηχανικών Συγκοινωνιολόγων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Στο 18ο Νηπιαγωγείο Βόλου τη σχολική χρονιά 2018-19 πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής με τον τίτλο: ’’Με όποιο μέσο μεταφοράς κυκλοφορώ την ασφάλειά μου πάντα κοιτώ’’ με υπεύθυνες προγράμματος την Νικολέττα Σερπιώτου και την προϊσταμένη Συραγώ Γαλανού.

Στόχος του προγράμματος ήταν τα παιδιά να αποκτήσουν γνώσεις για τα μέσα μεταφοράς και δεξιότητες κυκλοφοριακής αγωγής. Για το σκοπό αυτό, έγινε ενημέρωση από το τμήμα μηχανικών συγκοινωνιολόγων του πανεπιστημίου Θεσσαλίας με υπεύθυνο καθηγητή τον Δρ. Αδάμο Ιωάννη στο χώρο του σχολείου. Με τους φοιτητές χωρίστηκαν σε ομάδες, έπαιξαν παιχνίδια και με τα σήματα που είχαν φτιάξει μετέτρεψαν την αυλή τους, σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και βίωσαν ό,τι έμαθαν χρησιμοποιώντας τα ποδήλατά τους.

Η Διαύθυνση του Νηπιαγωγείου ευχαριστεί τον Καθηγητή Αδάμο Ιωάννη και την ομάδα του, για την διάθεση και την συνεργασία που έδειξαν στους μικρούς μαθητές του νηπιαγωγείου, ώστε εκπαιδεύοντάς τους, να μάθουν να προστατεύουν τον εαυτό τους και τους συμπολίτες τους.

Συμμετέχουν και τα δύο υποχρεωτικά τμήματα του Νηπιαγωγείου με τα εξής παιδιά:

  • 1ο πρωινό υποχρεωτικό: Γαλανός Δημήτρης. Αντωνίου Δημήτρης, Τσάντου Κωνσταντίνα, Ζαχαρίου Χριστίνα, Κανταρτζή Αννέτα, Καρατζίκος Μπάμπης, Χαϊντάρι Αντονέλα, Τσούκας Απόστολος, Μπράμι Εμιλένα, Τσιαπάρης Βαγγέλης, Σαχίνλι Ιοάνα, Μανθογιάννης Κωνσταντίνος, Καραμανιόλα Ελευθερία, Καραστάθη Χριστίνα
  • 2ο πρωινό υποχρεωτικό: Παρασκουλάκης Αναστάσης, Παπαλαγούρος Απόστολος, Καραγεωργίου Δημήτρης, Σαμαρά Ιζαμπέλλα, Δαλούκα Ναυσικά, Μπαντέκα Όλγα, Μακρονάσιου Άννα, Μποζίκη Μάνια, Καπλάνη Ραφαέλα, Νάστου Έβελιν, Κωστάσης Νικόλας, Κόπανος Παναγιώτης, Διανελλάκης Γιάννης, Γιουρέλης Κωνσταντίνος, Διονυσίου Μάριος, Μαρούγκα Δήμητρα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου