ΤΟΠΙΚΑ

Σε Εργατικό Κέντρο και Επιμελητήριο κλιμάκιο του ΚΙΝ.ΑΛ.

σε-εργατικό-κέντρο-και-επιμελητήριο-κ-544467

Επισκέψεις στο Εργατικό κέντρο Βόλου και στο Επιμελητήριο Μαγνησίας πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής τον βουλευτή του κόμματος Ιωάννη Κουτσούκο.

Στο Εργατικό Κέντρο Βόλου ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. συνοδευόμενος από την πρόεδρο της Ν.Ε. Μαγνησίας, Φούλη Τσιώμου, την υποψήφια ευρωβουλευτή Ασπα Γοσποδίνη, τον υποψήφιο Βουλευτή Μαγνησίας και πρόεδρο της ΟΕΒΕΜ, Τρύφωνα Πλαστάρα και στελέχη της Ν.Ε. του κόμματος, είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΚΒ, Θανάση Παπαδημόπουλο.

Ο κ. Κουτσούκος αναφέρθηκε στην πρόταση Νόμου που κατέθεσε το ΚΙΝ.ΑΛ. για τον κατώτατο μισθό ώστε να υπάρχει διάρκεια, για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και για την καταπολέμηση της ανεργίας.

Να σημειωθεί ότι, ο κ. Κουτσούκος βρίσκεται στον Βόλο καθώς θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνει για σήμερα Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα, στο Δημαρχείο του Βόλου, η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΙΝ.ΑΛ.

Στην εκδήλωση κατά την οποία θα παρουσιαστούν οι θέσεις του ΚΙΝ.ΑΛ. για την πολιτική επικαιρότητα και για τις λύσεις που προτείνει για θέματα της Ελλάδας και της Ευρώπης, θα είναι επίσης ομιλητές ο Θόδωρος Μαργαρίτης, η Άσπα Γοσποδίνη και η Εύα Καϊλή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου