ΤΟΠΙΚΑ

Καταδίωξη τσαντάκηδων στο κέντρο του Βόλου

καταδίωξη-τσαντάκηδων-στο-κέντρο-του-546097

Σκηνές χολιγουντιανής ταινίας εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου στην οδό Κ. Καρτάλη. Διερχόμενοι και καταστηματάρχες της Κ. Καρτάλη στη συμβολή της με Ανθίμου Γαζή έγιναν μάρτυρες της θεαματικής σύλληψης μετά από καταδίωξη δύο δραστών, που λίγο νωρίτερα είχαν αρπάξει τις τσάντες τριών γυναικών και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Η καταδίωξη έγινε εν ώρα αιχμής. Αυτή την ώρα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι δύο τσαντάκηδες, ποντάροντας στο κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα για να ξεφύγουν από την Αστυνομία, χωρίς όμως να τα καταφέρουν

Τα δύο άτομα που, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά επιβαίνοντας σε δίκυκλο άρπαζαν τσάντες, συνελήφθησαν στην οδό Κ. Καρτάλη με Αν. Γαζή μετά από καταδίωξη αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, του Τμήματος Τροχαίας Βόλου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου.

Μετά από καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομία για την δράση τσαντάκηδων στο κέντρο του Βόλου, η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση και οι φερόμενοι ως δράστες εντοπίστηκαν να κινούνται με δίκυκλο στην οδό Κ. Καρτάλη στην “καρδιά” του Βόλου.

Αντιλαμβανόμενοι την παρουσία των αστυνομικών, ο οδηγός του δικύκλου ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Οταν το δίκυκλο επιχείρησε να στρίψει στην οδό Ανθ. Γαζή, οι αστυνομικοί κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν και στη συνέχεια να συλλάβουν τον οδηγό, έναν 38χρονο.

Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση και είναι συγκεντρωμένος αρκετός κόσμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος φέροται ότι είχε καταφέρει να αφαιρέσει τρεις τσάντες, ενώ επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από την Αστυνομία εντός της ημέρας.

Σχετικά άρθρα:

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη του τσαντάκια στο κέντρο του Βόλου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου