ΤΟΠΙΚΑ

Περιοδεία σε Βόλο και Λάρισα της Ελένης Παναγιωταρέα

περιοδεία-σε-βόλο-και-λάρισα-της-ελένη-547185

«Αμεση ανάγκη να αποκτήσει η Ελλάδα φιλοεπενδυτική πολιτική», δήλωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

«Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί το ανάχωμα απέναντι στους εθνικιστές της Ευρώπης και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε η Ελένη Παναγιωταρέα, υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ, περιοδεύοντας στον Βόλο και τη Λάρισα.

Οπως τόνισε, «είναι ανάγκη να δημιουργηθεί μια συνολική εθνική πολιτική, ώστε να μπει σε νέα τροχιά η υφιστάμενη πολιτική της χώρας, τονίζοντας παράλληλα τον ελεγκτικό ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις αποφάσεις της τρόικας όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες, οι οποίες χρειάστηκαν προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής».

Η κ. Παναγιωταρέα αναφέρθηκε κυρίως στην «άμεση ανάγκη να αποκτήσει η Ελλάδα αξιόπιστο φορολογικό πλαίσιο και φιλοεπενδυτική πολιτική για την προσέλκυση επενδύσεων».

Η υποψήφια ευρωβουλευτής πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων και επαφών, όπως με τις τοπικές ΝΟΔΕ Λάρισας και Μαγνησίας και με τον πρόεδρο του ΣΒΘΚΕ. Στον Βόλο επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Δημητριάδος, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, το Λιμεναρχείο, την Ενωση Πολυτέκνων Μαγνησίας και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα».

Η κ. Παναγιωταρέα επισκέφθηκε δύο ιστορικές εφημερίδες στη Θεσσαλία, τον «Ταχυδρόμο» και την «Ελευθερία», συνομιλώντας με τους εκδότες και με δημοσιογράφους για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου