ΤΟΠΙΚΑ

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Αποστόλη Παπαδούλη

εγκαινιάστηκε-το-εκλογικό-κέντρο-του-547304

Ανοιξε τις πύλες του το «στρατηγείο» του συνδυασμού «Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία»

Το «στρατηγείο» του συνδυασμού «Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία» εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα από τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Βόλου Αποστόλη Παπαδούλη.

Οπως είχε ανακοινώσει ο κ. Παπαδούλης, τα εγκαίνια έγιναν σε… χαμηλούς τόνους «για να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη που ταλαιπωρείται προεκλογικά».

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, απ’ όπου ο υποψήφιος δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα οργανώσουν τη μάχη με ορίζοντα την κάλπη της 26ης Μαΐου, το «παρών» έδωσε σύσσωμος ο συνδυασμός.

Μάλιστα ο κ. Παπαδούλης είχε διεξοδική συζήτηση με τους υποψηφίους για τις θέσεις του συνδυασμού, αλλά και το πρόγραμμα των περιοδειών που θα ακολουθήσει. Ζήτησε δε από τους συνεργάτες του να ενημερώνουν για το πρόγραμμα του συνδυασμού σε κάθε επαφή τους με τους κατοίκους.

Συνάντηση με ξενοδόχους

Νωρίτερα το πρωί, ο κ. Παπαδούλης είχε συνάντηση με στελέχη του Οργανισμού Λιμένος Βόλου και της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας.

«Δεν υπάρχει ο Βόλος ως τουριστικός προορισμός όλο τον χρόνο, υπάρχει ο καλοκαιρινός Βόλος, το Πήλιο, το οποίο δεν έχει γίνει τόσο γνωστό παγκοσμίως, όσο θα έπρεπε και η θάλασσα. Όμως δεν είναι ο Βόλος παγκόσμιο «τουριστικό προϊόν». Χρειάζεται πολύ δουλειά γι’ αυτό και δυστυχώς η σημερινή δημοτική αρχή δεν έκανε απολύτως τίποτα», δήλωσε μεταξύ άλλων στον απόηχο των επαφών του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου