Χρήστος κατά Σπυριδούλας: Κριτική δέχομαι μόνο από τους κριτές

Τελευταία ενημέρωση: 2019-04-16, 10:20:55
Χρήστος κατά Σπυριδούλας: Κριτική δέχομαι μόνο από τους κριτές

Νέα κόντρα ξέσπασε στο MasterChef, αυτή τη φορά ανάμεσα στον Χρήστο και τη Σπυριδούλα. Αν και ο Χρήστος δεν χάνει ποτέ την ψυχραιμία του, αυτή τη φορά αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως. 

Αφορμή αποτέλεσε η προσπάθειά του στο τεστ δημιουργικότητας καθώς σύμφωνα με την παντογνώστρια Σπυριδούλα δεν θα έπρεπε το πιάτο του να περάσει τη δοκιμασία και ο παίκτης να ανέβει στον εξώστη. 

Ο ίδιος στις δηλώσεις του φανερά ενοχλημένος ανέφερε αρχικά πως η κριτική γίνεται μόνο από τους κριτές και όχι από τους παίκτες, ενώ αμέσως μετά έκανε λόγο για «βέλη από εχθρούς» φωτογραφίζοντας τη Σπυριδούλα η οποία σύμφωνα με τον ίδιο διατηρεί μια υπεροπτική συμπεριφορά προκειμένου να επιβάλλεται στους υπολοίπους. 

«Την κριτική στα πιάτα την κάνουν οι κριτές, όχι οι συμπαίκτες» πρόσθεσε.

Όταν οι κριτές μάλιστα είπαν στον Χρήστο να ανέβει στον εξώστη καθώς δεν κινδύνευε να βγει υποψήφιος, η Σπυριδούλα είπε: Ο Χρήστος στον εξώστη, δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Τελικά, η απάντηση ήταν το γεγονός ότι η Σπυριδούλα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, καθώς το πιάτο της ήταν πολύ κακό και απόψε θα μαγειρέψει μαζί με τον Χαράλαμπο και την Εύα για να παραμείνει στο παιχνίδι. 

[thetoc.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=