ΤΟΠΙΚΑ

Στο πλευρό των τροφίμων του «Φιλύρα» ο «Εσταυρωμένος»

στο-πλευρό-των-τροφίμων-του-φιλύρα-ο-548599

Μια ακόμη εκδήλωση ανθρωπιάς πραγματοποίησε ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Ο Εσταυρωμένος» με αποδέκτες τους φιλοξενούμενους στον ξενώνα «Φιλύρα».

Συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη κλιμάκιο εθελοντών του «Εσταυρωμένου» συνόδευσε τους τροφίμους του ξενώνα «Φιλύρα» σε κεντρικό εστιατόριο του Βόλου και παρέθεσε γεύμα προς τιμήν τους.

Πρόκειται για πρόσωπα που νοσηλεύτηκαν για ένα χρονικό διάστημα στην ψυχιατρική κλινική του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και, στη συνέχεια, φιλοξενούνται στον ξενώνα με σκοπό η κοινωνικοποίησή τους να γίνει ομαλή και ελεγχόμενη από ειδικούς. Ο Σύλλογος «Εσταυρωμένος» μεριμνά και γι’ αυτούς τους ανθρώπους προσφέροντας εμπράκτως αγάπη και στοργή με πολλούς και διαφόρους τρόπους. Οι εθελοντές του Συλλόγου έχουν συνοδεύσει τους τροφίμους σε εκδρομές, πραγματοποιούν επισκέψεις, οργανώνουν γεύματα, εκδηλώσεις, προσφέρουν αναγκαία υλικά αγαθά, όπως είδη ένδυσης, υπόδησης, ατομικής καθαριότητος, παιχνίδια κ.α.

Παρόμοιες εκδηλώσεις ανθρωπιάς που πραγματοποιεί και χρηματοδοτεί ο σύλλογος, προσφέρουν χαρά, παρηγοριά, ψυχαγωγία και ανθρωπιά και υπογραμμίζουν την διαρκή φροντίδα της Εκκλησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου