Δωρεάν σεμινάριο για το ψηφιακό μάρκετινγκ από Google και Δήμο Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-04-15, 14:10:43
Δωρεάν σεμινάριο για το ψηφιακό μάρκετινγκ από Google και Δήμο Βόλου

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο ψηφιακών δεξιοτήτων για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού, αλλά και για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους διοργανώνει η Google Grow Greek Tourism Online σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου.

Μεθαύριο Τετάρτη 17 Απριλίου, από τις 7.00 έως τις 8.30μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα εκδηλώσεων) στο κτίριο του Δημαρχείου (Πλατεία Ρήγα Φεραίου 1) 

Το σεμινάριο με θέμα «Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 17 Απριλίου, από τις 7μ.μ. έως τις 8:30μ.μ., στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, με τη στήριξη της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Ξενώνων Μαγνησίας και τον τοπικό σύλλογο εστίασης.

Μέσα από το σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο το χρόνο, όπως η διαμόρφωση μιας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές, η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλπ.

 Η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google πραγματοποιεί επίσης τόσο κατ’ ιδίαν συναντήσεις όσο και ομαδικά σεμινάρια σε ψηφιακές δεξιότητες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων της περιοχής όλο το χρόνο. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο g.co/greektourism-thessalia, καθώς λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες στο g.co/greektourism ή e-mail στο thessalia@ggto.gr.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
6
=