ΤΟΠΙΚΑ

Απόπειρα εξαπάτησης των Βολιωτών καταγγέλλει ο δήμος Βόλου

απόπειρα-εξαπάτησης-των-βολιωτών-κατ-549687

Με αφορμή δηλώσεις που «μπήκαν στο στόμα» του Ι. Κουτσοφλίνη, ο οποίος τις διαψεύδει

Απόπειρα εξαπάτησης των πολιτών καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Δήμου Βόλου, με αφορμή δηλώσεις που «μπήκαν στο στόμα» του εθνικού προπονητή και τεχνικού συμβούλου του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Κουτσοφλίνη, στον απόηχο επίσκεψης της παράταξης του υποψηφίου δημάρχου Βόλου, Απ. Παπαδούλη στον γυμναστικό σύλλογο Βόλου.

Οπως καταγγέλλει:

«Σε δελτίο Τύπου της παράταξης του υποψηφίου Απ. Παπαδούλη, ο εθνικός προπονητής και τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Κουτσοφλίνης, φέρεται να εκφράζεται με άκρως υποτιμητικό και απαξιωτικό τρόπο για την παρουσία και την παρέμβαση της Δημοτικής μας Αρχής στο χώρο του αθλητισμού. Ποια είναι η αλήθεια; Παραθέτουμε την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο κ. Κουτσοφλίνης στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ευθύς ως «ενημερώθηκε», προφανώς, για τις δηλώσεις που του… φόρτωσαν:

«Αφήστε με έξω από τα πολιτικά σας παιχνίδια!!!

Αναρτήθηκε άρθρο με τίτλο «Ο εθνικός προπονητής Γ. Κουτσοφλίνης στον Α. Παπαδούλη για την δημοτική αρχή Μπέου: «Δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ, ούτε έκανε έργο»» στο οποίο αναφέρετε ότι δήλωσα τα παραπάνω στον Α Παπαδούλη.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Παπαδούλης επισκέφθηκε τον ΓΣ Βόλου όπου μέλη της Διοίκησης του εξέθεσαν τα προβλήματα του συλλόγου στην οποία παραβρέθηκα.

Είπα την άποψή μου για την σημασία της διοργάνωσης αγώνων στην πόλη με αναπτυξιακό χαρακτήρα Η τωρινή Δημοτική αρχή όσον αφορά το άθλημα που υπηρετώ έχει φιλοξενήσει για 4 ημέρες με δικά της έξοδα τις Εθνικές ομάδες σκυταλοδρομιών όλων των κατηγοριών και είναι στην φάση παραγγελίας αθλητικού υλικού αξίας 20.000 ευρώ για τον εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού

Να ξέρουν κάποιοι αν ήθελα να απευθυνθώ στους συμπολίτες μου για θέματα της αρμοδιότητας μου θα το έκανα μόνος μου και δεν θα χρειαζόμουν μεταφορείς των απόψεών μου».

Τα συμπεράσματα, λοιπόν, για την ποιότητα και σοβαρότητα κάποιων που διεκδικώντας μια εκλογή δεν διστάζουν να ψεύδονται ασύστολα και να επιχειρούν να εξαπατήσουν την κοινή γνώμη με κατασκευασμένες ειδήσεις και δηλώσεις, ανήκουν στον καθένα».

Και επειδή δυστυχώς η περίπτωση αυτή δεν είναι η μόνη καλούμε τους πολίτες να μην δίνουν καμία βάση στα δημοσιεύματα αυτά, με τα οποία η γνωστή, πια, διαπλεκόμενη πολιτικο – δημοσιογραφική κλίκα επιχειρεί να τους χειραγωγήσει.

Εκείνοι θα αποφασίσουν με όσα βλέπουν και βιώνουν στην καθημερινότητά τους και όχι με την κατασκευή και την αυταπάτη του κάθε μωροφιλόδοξου εξουσιολάγνου, τυχοδιώκτη ή πολιτικού απατεώνα, που θέλει να καταστήσει την δική του άρρωστη ανάγκη έννοια της ίδιας της κοινωνίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου