ΤΟΠΙΚΑ

Πρεμιέρα πτήσεων στη Νέα Αγχίαλο

πρεμιέρα-πτήσεων-στη-νέα-αγχίαλο-549833

Χθες αφίχθησαν στο αεροδρόμιο οι τρεις πρώτες από Παρίσι

Με τις αφίξεις των πρώτων Γάλλων τουριστών άνοιξε χθες ο κύκλος των φετινών πτήσεων στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Οι Γάλλοι που ταξιδεύουν με την «Transavia France», με πτήση τσάρτερ ναυλωμένη από το «ClubMed» της Εύβοιας, ανοίγουν κατά κανόνα την αυλαία της τουριστικής σεζόν.

Η πρώτη από τις τρεις πτήσεις πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί, ενώ αναμένονταν να αφιχθούν 500 συνολικά Γάλλοι τουρίστες, οι οποίοι κατευθύνθηκαν στο «Club Med» της Εύβοιας. Οι πτήσεις από το Παρίσι θα συνεχιστούν σε όλη την διάρκεια της σεζόν και θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, ενισχύοντας την κίνηση στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Θετικό πρόσημο αναμένεται να έχει, στο μεταξύ, και η φετινή επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, με τον αερολιμενάρχη Κώστα Ευσταθίου να διατηρεί την αισιοδοξία του. Σύμφωνα με την εκτίμηση του ίδιου «περιμένουμε περισσότερες αφίξεις φέτος γιατί ο «Κόνδορας» είναι μια από τις αεροπορικές εταιρίες που θα φέρουν μεγαλύτερο αριθμό επιβατών από την Γερμανία στην περιοχή».

Παράλληλα με τις πτήσεις από Μόναχο, φέτος ξεκινούν από τις 4 Μαΐου και οι πτήσεις από Ντίσελντορφ, με την ίδια αεροπορική εταιρία, γεγονός που αναμένεται να τονώσει την τουριστική κίνηση στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η «Easy Jet» συνεχίζει και φέτος για δεύτερη χρονιά τις απευθείας πτήσεις από Λονδίνο κάθε Τετάρτη και Σάββατο, από την 1η Ιουνίου έως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Η αεροπορική εταιρεία «Condor» από Μόναχο παραμένει στην αεροπορική γραμμή της Νέας Αγχιάλου, πραγματοποιώντας πτήσεις από τις 4 Μαΐου, και κάθε Σάββατο, μέχρι τον Οκτώβριο.

Παράλληλα η ίδια εταιρία προσθέτει καινούργια πτήση από το Ντίσελντορφ, από 4 Μαΐου και κάθε Σάββατο μέχρι τον Οκτώβριο, ισχυροποιώντας την παρουσία της στην περιοχή.

Η Βρετανική «Enter Air» παραμένει στην γραμμή Λονδίνου – Νέας Αγχιάλου, αρχής γενομένης από τις 17 Μαΐου, με τις πτήσεις να πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, ενώ η «Transavia» αρχίζει τις 26 Απριλίου τις πτήσεις από Αμστερνταμ, που θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου