Συνταξιούχος εκπαιδευτικός στον Βόλο έκανε τον βίο αβίωτο σε γιατρό

Τελευταία ενημέρωση: 2019-04-13, 10:30:08
Συνταξιούχος εκπαιδευτικός στον Βόλο έκανε τον βίο αβίωτο σε γιατρό

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός εκδικείται νεαρή γιατρό, που απέρριψε τον έρωτά του - Τη βρίζει και της επιτίθεται όπου βρεθεί και όπου σταθεί 

Την ακολουθεί στον δρόμο βρίζοντας και απειλώντας. Τη στήνει κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της φωνάζοντας χυδαίες εκφράσεις για την ίδια. Τη στήνει έξω από το ιατρείο της και της επιτίθεται λεκτικά. Ούτε τα βράδια δεν ηρεμεί. Την ακολουθεί ακόμη κι αν πάει για ποτό με την παρέα της και της προκαλεί πρόβλημα.

Τον βίο αβίωτο έχει κάνει σε νεαρή γιατρό συνταξιούχος σήμερα εκπαιδευτικός του Βόλου, ο οποίος μάλιστα είχε και ανώτερη θέση στην κλίμακα της εκπαίδευσης στον νομό όσο ήταν εν ενεργεία. Τους τελευταίους πολλούς μήνες η γιατρός δεν τολμά να ξεμυτίσει από το σπίτι της χωρίς να συναντήσει τον «διώκτη» της, ο οποίος φέρεται να την «τιμωρεί» επειδή αρνήθηκε τον έρωτά του.

Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός φέρεται να γνώρισε την οδοντίατρο όταν προσήλθε στο ιατρείο της για σφράγισμα. Η γυναίκα που παρείχε ιατρική φροντίδα στον ασθενή της δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι εξαιτίας του η ζωή της θα γινόταν εφιάλτης.

Ο άντρας φαίνεται ότι δεν επιζητούσε μόνο ιατρικές υπηρεσίες, αλλά και κάτι παραπάνω. Οταν η γιατρός τον απέρριψε, εκείνος φαίνεται ότι έβαλε στόχο να την κάνει να το μετανιώσει.

Ακούραστα επί μήνες ολόκληρους την ακολουθεί, τη βρίζει και την απειλεί. Της λέει χυδαία λόγια όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Προσφάτως φέρεται να της επιτέθηκε και σωματικά, ρίχνοντάς την κάτω και τραυματίζοντάς τη στα χέρια.

Σε βάρος του η γιατρός είχε καταθέσει μήνυση. Χθες, οι γονείς της γιατρού απευθύνθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου ζητώντας βοήθεια για το πώς μπορούν να κινηθούν εναντίον του «ψυχωτικού» με την κόρη τους συνταξιούχου εκπαιδευτικού, ο οποίος πάντως φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις εισαγγελικές αρχές. Και στο παρελθόν είχε κάνει ακριβώς τα ίδια σε άλλη γιατρό της ίδιας ειδικότητας και πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε καταδικαστεί, χωρίς όμως αυτό να του γίνει μάθημα. Τότε μάλιστα είχε κατηγορήσει τη γιατρό ότι εκείνη ήταν που τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
5
=